Lélek Sztárok

Így takarítanak ők: Hódi Pamela mániás, de stresszt is old házimunka közben

Az egyre hosszabb napfényes időszak nemcsak jókedvre derít, de bizony a porcicákat és a téli időjárás nyomait is láthatóvá teszi a lakásban. Nincs ez másként a híres háziasszonyok otthonában sem.

Az influenszer örömmel takarít, saját bevallása szerint kicsit talán takarításmániás is.

„Szerintem a takarítás a legjobb stresszoldó, korábban a feszült időszakaimban szinte kényszeresen fogtam bele. Nagyon szeretem a rendet és a tisztaságot. Ezért nemcsak este szedem össze a gyerek­játékokat, hanem egész nap pakolok. Mosok, szárítok, főzök, naponta háromszor porszívózok, de szerintem sok kisgyermekes anyuka hasonlóan van ezzel.”

Pamelának időnként segítsége is akad, van egy bejárónője, aki kéthetente pénteken jár hozzá, ilyenkor közösen teszik rendbe a lakást.

„Kriszta több, mint bejárónő, nagyon jóban vagyunk. Nem sok helyre járok, állandóan a gyerekekkel vagyok, így jólesik felnőttel beszélgetni. Teljesen megbízom benne, akár ott is hagyhatnám a lakásban egyedül, de én szívesen részt veszek a munkában. Ráadásul sok hasznos tanácsot kapok Krisztától: tőle tanultam meg például, hogyan maradhat a mosogatóm olyan hófehér, mint új korában” – meséli Pamela, aki egyből neki is kezd a suvickolásnak, amint kint már jó idő van. Az idei terve pedig az, hogy beszerez még néhány tárolódobozt.

„Az éppen nem használt tárgyakat ugyanis tematikusan tárolom a padláson, így minden átlátható, rendezett.”

Fotó: archív

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete