Lélek Sztárok

Kertész Zsuzsát almával lepték meg, Dévai Nagy Kamilla után éjszaka leselkedtek: furcsa, hogy mikre képesek a rajongók

Sztárok mesélnek arról, milyen vicces vagy kínos szituációkba keveredtek már a közönség szűnni nem akaró szeretete miatt.

Dévai Nagy Kamilla: férjhez ment a titkos hódolójához

„Több héten át villamosjegyet találtam a kocsim szélvédőjén. Kiderült, hogy egy fiatalember Békéscsabáról mindennap felvonatozott, egész éjjel bámulta az ablakaimat, és reggel visszautazott. Anélkül, hogy bemutatkozott volna, ez körülbelül egy hónapig tartott. Később megismerkedtünk, és ő lett a második férjem: Pelsőczy László. A házasságunk öt évig működött” – árulta el az énekes-gitárművész.

Dévai Nagy Kamilla Anikó (Budapest, 1950. február 17. -) magyar énekes, előadóművész, tanár. /dia – scan/, Image: 202774692, Fotó: x Archívum Meglepetés

Juhász Előd: Alaszkában is felismerték

„Magyar barátaimmal az Egyesült Államokban jártam. Valahol fent északon, egy halászfaluban történt, sétálunk az utcán, egyszer csak egy kis üzletből előrohan egy középkorú hölgy, és letegez: »Csak nem te vagy a butikos? Mi ugyan itt élünk, de voltam néhány hónapig Budapesten, és imádtam a műsorodat. Amikor hallottuk a magyar szót, és megláttunk itt, a világ végén, Alaszkában, először nem akartam elhinni. Úgy örülök, hogy itt vagy!« mondta miközben váratlanul átölelt” – mesélte a meglepő történetet a Zenebutik műsorvezetője.

Joshi Bharat: Három doboz sütit kapott

„A Hal a tortánt forgattuk a Balaton-felvidéken, amikor egy férfi arra kért, hogy néhány percre menjek vele. Bemutatott a feleségének, majd végigvezetett a saját pékségén. Búcsúzóul három hatalmas doboz süteményt adott ajándékba. A tévéstáb és a lányaim nagyon örültek a finomságoknak” – mesélte a műsorvezető.

Kertész Zsuzsa: Egy szem alma volt a jutalma

„Egy nyári napon, rekkenő hőségben vártam, hogy váltson a piros lámpa. Leengedett ablaküveggel álltam, amikor a közeli zöldséges pavilonból kiszaladt egy hölgy, és a kezembe nyomott egy gyönyörű, fényes, piros almát. »Bizonyára jól fog esni ebben a dög melegben, Zsuzsika«, mondta, és visszaszaladt a boltjába” – mesélte nevetve az egykori tévébemondó.

Balázsy Panna: Győzike a műsorán nőtt fel

„Egy zenei tévécsatorna műsorvezetőjeként Salgótarjánban léptem fel a 90-es években. Jó sok rajongó kijött erre a rendezvényre, és egyszer csak egy energikus dumagép felpattant mellém a színpadra, és csak beszélt, beszélt, beszélt. A stílusa annyira egyedi volt, hogy nem lehetett elfelejteni. Sok évvel később feltűnt a televízióban: ő lett Győzike!” – idézte fel a múltat Panna.

Berkes Gábor: Amikor a híres ember a rajongó

„Imádtam Egerszegi Krisztinát. Miután 1988-ban megnyerte a szöuli olimpiát, meghívtam a lakásomba, és az Első Emelet zenekarral palacsintát sütöttünk neki. Nagyon kellemes délutánt töltöttünk együtt. Az első találkozás óta jó néhányszor összefutottunk különböző rendezvényeken. Sokkal később a róla szóló dokumentumfilm zenéjét én írtam, de erről szerintem az úszónő nem is tud, mert nem mondtam el neki” – mesélte a neves zenész.

Vincze Lilla: Saját újsággal lepték meg

„A rajongóimból, barátaimból verbuválódott egy kis csapat, akik negyedévente megjelentettek rólam Éjvarázs címen ingyenes újságot. A lelkes csapat szerkesztette, fotózta és nyomtatta ki a magazint, mely a weboldalamon keresztül is olvasható volt. Azt hiszem, nem sok énekes mondhatja el, hogy saját magáról szóló újságja van…” – mesélte büszkén az énekesnő.

Fotó: archív,

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete