Lélek Sztárok

Megválik ráckevei házától a nagybeteg Reviczky Gábor: egykor imádta a pazar ingatlant, mi történhetett?

A színészt mindig is elemi erővel vonzotta a vízpart, most mégis eladják a szeretett otthont, amit felesége, Krisztina jó ízléssel rendezett be.

Néhány évvel ezelőtt a Meglepetés magazin munkatársa is meggyőződhetett arról, hogy a Kossuth-díjas színművész milyen szép körülmények között él a családjával Ráckevén. Gábor lakberendező feleségének, Krisztinának keze munkáját dicséri a ház berendezése, tele van praktikus megoldásokkal és gyönyörű részletekkel. Ez az ingatlan most eladó.

„Közel húsz éve élünk itt. Ráckevét nem volt nehéz megszeretnem, hiszen mindig elemi erővel vonzott a vízpart. Szeretek pecázni, a napi fárasztó munka után szívesen megyek le a Dunára, és horgászom a csónakomból” – nyilatkozta akkoriban, ám úgy tűnik, 74 évesen már másfajta kikapcsolódásra vágyik Reviczky Gábor.

Mint ismert, A mi kis falunk sorozat sztárja még decemberben kezdett gyanakodni arra, hogy valami nincs rendben az egészségével. Annyira gyakori volt a vizelési ingere, hogy felkeresett egy urológust. Mint kiderült, rákos sejtek voltak a prosztatáján, és mivel sajnos a betegség agresszív fajtája támadta meg, így azonnal megműtötték. A 73 éves színész az operációt követő CT- és MRI-vizsgálatok szerint nem áttétes, így kiváló esélye van a teljes gyógyulásra. Bízik benne, hogy a sugárkezelés elegendő lesz, kemoterápiát ugyanis nem vállalná. Reviczky Gábor a negyedik házasságában él, négy gyereke és öt unokája van. A családtagok egy emberként drukkolnak érte.

Fotó: Nagy Zoltán

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete