Lélek Sztárok

Makacs babák, egy Bolha és meglepő nevek: ezekhez a sztárokhoz kopogtatott a gólya tavaly

A tavalyi év sem volt eseménymentes a sztárszülőknek: az alábbi hírességekhez érkezett meg a gólya. Vajon idén kiknél számíthatunk újabb babahírekre?

Dér Heni: Blanka makacs, mint az anyukája

Az énekesnő és férje, Bakos Gergő júliusban lettek másodszorra is szülők. Kisfiuk, Bendegúz még 2021-ben született, lányuk, Blanka pedig tavaly nyáron. „Blanka igazi kis nyurga modellalkat, ebben majdnem teljesen az ellentétem. Viszont a személyisége, na, az tagadhatatlanul az enyém… Pont olyan akaratos és makacs, mint én. Már most tudom, hogy a jövőben lesznek összetűzéseink. Olyan balhékat csap, hogy hűha!” – nyilatkozta a kétgyermekes édesanya.

A Puskás házaspár: Négy hónapja született a kislegény

Kora őszi baba lett a Puskás-Dallos házaspár kisfia, Ábel. A kispapa, Peti így nyilatkozott a szeptemberi szülésről: „Abban a szerencsés helyzetben lehettünk, hogy én bent voltam a szülésnél, aztán egész nap, éjszaka is, és végül az első két napot hármasban tölthettük egy családi szobában. Ennél hasznosabb dolgot el sem tudok képzelni, bárcsak így lenne mindenhol!” A kismama, Bogi pedig hozzátette: „Nem gondoltam egyébként, hogy ilyen érzés anyának lenni, és egyből így az elején ennyire bekapcsolnak ezek az ösztönök. Odavagyok a kisfiunkért, de egy picit izgultam, hogy meglesz-e egyből az anya-fia kapcsolat.”

Németh Kristóf: Csak fiai vannak

A színész harmadik gyermeke is kisfiú lett. A 47 éves édesapa felesége, Zita egy kádban hozta világra ­Olivért, a szülés mindössze két órán át tartott. Kristóf is jelen volt az újszülött augusztusi érkezésénél. A házaspárnak már van egy közös gyermeke, Levente. Kristófnak pedig az első házasságából egy 16 éves fia, Lóci.

Hosszú Katinka: Különleges név mellett döntött

A háromszoros olimpiai bajnok augusztus elején hozta világra a kislányát, Kamíliát. „Nem lehetsz tökéletes Anyuka, »csak« a lehető legjobb! (Anyukám ezzel nyugtat, amikor szükséges)” – írta ki a Face­book-oldalára a világklasszis úszónő. Katinka és férje, Layber-Gelencsér Máté egy évvel korábban fogadtak örök hűséget egymásnak, így nem is kellett sokat várniuk a pici érkezésére.

Gianni és Annoni Zita. Bolhának becézi az újszülöttet

Az egykori modell 42 évesen szülte meg a második kis­fiát. Gregorio Ádám márciusban jött a világra. Hároméves báty­jához, Gianfranco Mátéhoz hasonlóan ő is egy olasz és egy magyar keresztnevet kapott. Az olasz születésű vendéglátós édesapa, Gianni Annoni így nyilatkozott a családjukról: „Szülőként nagy felelősség és feladat számunkra, hogy megteremtsük az egyensúlyt a két gyermek között. Az újszülöttet egyébként úgy hívom, hogy pulce, ami azt jelenti, hogy bolha.”

Kulcsár Edina és G.w.M.: A harmadik baba közös

Az egykori szépségkirálynő és rapper párja két-két gyerekkel érkeztek ebbe a házasságba. Közös kislányuk, Amara május 11-én született meg egy budapesti magánkórházban. Állítólag G.w.M. nem szeretne megállni egy közös gyereknél, így simán előfordulhat, hogy 2024-ben is szülői örömök elé néznek, mivel Edina úgy véli, az a szerencsés, ha a gyerekek között kicsi a korkülönbség.

Fresh Viki: A lánya hivatalosan is Mici

Másodszorra is édesanya lett a Fresh együttes énekesnője, Gyulai Viki. A kismama császárral szült. Kislánya, Mici hajas babaként jött a világra a magyar költészet napján, április 11-én. „A lányunk hivatalosan is Mici névre lett anyakönyvezve, ez nem a beceneve. Egy kicsit úgy hangzik, mint egy korabeli színésznő neve. Szerencsére a férjemnek is nagyon tetszik, azonnal beleegyezett, hogy így szólítsuk” – árulta el a 44 éves édesanya. A popsztár elsőszülött gyermeke, Samu már óvodás.

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete