Divat Sztárok

Különleges fotózáson vett részt Kafi Rea Milla: a nőiesség ezer arcát mutatta meg

Az egy négyzetméterre jutó szépségkirálynők és modellek száma múlt szombaton egy budapesti különleges fotózás helyszínen volt a legnagyobb az országban.

Összesen 6 nemzet 12 modellje, köztük Kafi Rea Milla, a 2022-es Fashion Awards Hungary győztese, Balogh Eleni, a 2019-es Miss Balaton győztese, Nagypál Krisztina, a Miss World Hungary 2019-es első helyezettje és Hamikus Renáta influenszer modell is csatlakozott a Magyarországon egyedülálló projekthez, hogy bemutathassák a nőiség ezer arcát és színeit.

A projekt megálmodója Liv Rideg, nemzetközi sminkes és hair stylist, nemzetközi smink versenybíró, aki eddigi több mint két évtizedes szakmai pályafutása során rengeteg hazai és külföldi divatbemutatón dolgozott neves sztárokkal együtt.

„1999 óta küldetésemnek élem meg, hogy kiemeljük a nők természetes szépségét. Mindig is kerestem a kihívásokat. Az elmúlt években többnyire külföldön éltem és oktattam. Napi szinten dolgoztam együtt különböző nemzetiségű modellekkel és innen jött az ötlet, hogy egy olyan szakmai napot szeretnék megszervezni a párommal, Balogh József fotóművésszel, ahol a világ minden tájáról érkező modell nőkkel, designerekkel, stylistokkal, fodrászokkal és sminkesekkel alkothatunk egy egyedi, máshol nem látott közös eseményt, ahol a hölgyek különböző arcukat mutathatják meg.”

Ebből az ötletből mára valóság lett, melynek köszönhetően 12 ismert és elismert fotómodell, szépségverseny győztes csatlakozott a csapathoz. Így részt vett a különleges fotózáson Rea Milla, a 2022-es Fashion Awards Hungary győztese és az Ázsia Expressz szereplője, Balogh Eleni, 2019-es Miss Balaton győztese, Nagypál Krisztina, a Miss World Hungary 2019-es első helyezettje és Hamikus Renáta, Maxy James, Sophie, Kiss Kamilla, Zempléni Zsófia, Hadisha Sovetova, Szentesi Anikó, Csipai Klaudia és Shirin modell.

A modelleket komoly szakmai csapat segítette. Az esemény ruháihoz például Nina Rajak, szerb luxus márka darabjait használhatta fel Bráz Noémi stylist. A projektet a szervezők és a résztvevők, a szépségiparban dolgozó szakemberek maguk finanszírozták, hogy így tisztelegjenek a női nem előtt.

A megálmodott és megvalósított koncepció lényege, hogy minden nézőpont és felfogás más és más, de a szépség egy közös pont lehet valamennyi nő esetében. A különböző nemzetiségű, bőrszínű, szépség-típusú modelleket 21 főből álló sminkes-fodrász csapat készítette fel.

Az eseményen Rea Milla, az Ázsia Expressz sztárja elmondta: „Livet régóta ismerem, sokat dolgoztunk együtt és teljesen megbízom benne, mint profi sminkes, ami egy modell esetében talán az egyik legfontosabb szempont. Ráadásul az eddigi karrierem során még sosem vettem részt ehhez hasonló fotózáson, így szakmai szempontból is kihívás volt számomra ezen az eseményen részt venni.”

Fotók: Goreczki Renáta, Tungler Andrea

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete