Lélek Sztárok

Szerelme tartja fiatalosan Csocseszt: Angéla segíti a fogyókúrában a mulatós zenészt

Bár csak fél év közöttük a korkülönbség, sokan látják jóval fiatalabbnak az özvegy Csocsesz új szerelmét, Angélát. Talán ez is ösztönözte arra a mulatós sztárt, hogy életmódváltásba kezdjen.

Csocsesz hétvégente nekiindul, és van, hogy egy nap négy helyen koncertezik, és 1100 kilométert vezet. Kedvese csodálja az energiáját, nem tudja, honnan van neki ennyi. „Ő a mai napig egy fia­tal férfi erejével rendelkezik, ami genetikai adottság, de én azon is rajta vagyok, hogy egészséges életmódra szoktassam. Most ott tartunk, hogy egyre több zöldséget, gyümölcsöt eszik, de a mozgásra még nem sikerült rávennem” – árulja el Angi. Mire Csocsesz hozzáteszi, jelenleg az a helyzet, hogy a párja edz, ő pedig mellette áll és vele együtt lélegzik, és elismerően bólogat.

„Az a gond, hogy nagyon szeretek enni – sóhajt fel. – Ez az én vesztem. Van, hogy elhatározom magam, és akkor fogyok öt-hat kilót, de aztán jön egy vendégség, egy disznótor, együtt sütjük a töpörtyűt, és újra visszakúsznak rám a kilók.”

Elhatározta, hogy tavasztól diétázik

Csocsesz elárulta, hamarosan újra láthatjuk őt a képernyőn. Mivel a kamera nem hazudik, most elhatározta, igenis lead néhány kilót, és örülne annak, ha ebben a környezete is a segítségére lenne, mert a finom falatokra, főleg, ha azokat szeretettel készítették, nehéz nemet mondani. Ezúton kérjük a kedves koncertszervezőket, hogy támogassák ebben, és a fellépés után csak könnyű salátával kínálják, ne zsíros ételekkel!

Fotó: Olajos Piroska

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete