Sztár

Így korlátozza a nyári kütyüidőt Béres Alexandra: „Azon vagyok, hogy a valós életben is találják meg az örömöket”

Izgalmas nyaruk van Béres Alexandráéknak. A lányok, Panna és Flóra az iskolai táborok mellett külföldre is eljutnak.

Az édesanya nagyon büszke a gyermekeire. Mindkettőnek kitűnő lett az év végi bizonyítványa, és a sportban is eredményesek. A 9 éves Panna párbajtőrözik és curlingezik, A 14 éves Flóra ritmikus gimnasztikára jár.

„Látom rajtuk, hogy feltöltődve jönnek haza az edzésekről, és ez nagyon jó. Kellemes érzés fog el engem is, amikor leadok egy fitneszedzést. Június elején volt egy táborom, ami nagyon jól sikerült. Most először Panna volt a jobb kezem, sokat segített a háttérfeladatokban. Élvezte a munkát, és még zsebpénzt is kapott. Nem kényeztetem el a lányaimat, de jutalmazni szoktam őket.” Szandra tudatosan neveli a gyerekeit és bizonyos elvekhez tartja magát.

„A mobiltelefon, a laptop és a közösségi oldalak használatát időkorláthoz kötöttük számukra. Meghatároztuk, hogy naponta mennyi időt tölthetnek az online térben. Tudom, hogy ők egy olyan generációhoz tartoznak, akik a virtuális világban is nagyon jól érzik magukat, de én azon vagyok, hogy a valós életben is találják meg az örömöket, érzelmi kapcsolódásokat. Hiszek a valódi közösségben, a személyes kapcsolatokban. A sportolás azért is fontos, mert többek között csapatösszetartó erővel bír.”

Fotó: privát