Lélek Sztárok

Szuper egyszerű módszerrel küzdi le a tavaszi fáradtságot Béres Alexandra

Életmódjának része a sok mozgás és gyümölcsökben gazdag értend.

A népszerű fitneszedző szerint nem kell megijedni a tavaszi fáradtságtól, inkább fogadjuk be a pozitív energiá­kat, és fordítsuk a magunk javára.

„Tavasszal nemcsak a  természet újul meg, hanem a szervezetünk is. Higgyük el, hogy ez a változás jó, és szükségünk van rá. Fel tudunk erre készülni, sőt még akkor sincs késő, ha már jelentkeznek a fáradtság első tünetei. A legjobb módszer, ha a fittségi szintet kardióedzésekkel növeljük. Ez nem feltétlenül futást jelent. Azt vallom, hogy minimumként jobb naponta a sétát választani, mert akkor biztosan elmegyünk, mint rákényszeríteni magunkat mindig a futásra, akkor is, ha nem szeretjük” – javasolja Szandra. A B12-, B6-, D-vitamin, magnézium pótlására szintén szükség van szerinte.

„Pótolni kell ezeket a tápanyagokat, pláne, ha stresszesebb időszakot élünk. Együnk sok zöldséget, gyümölcsöt, a legjobb, ha a helyi termelői piacon szerezzük be őket. A gyerekeket is könnyen rávehetjük ezek fogyasztására: nálunk például az vált be, hogy bevonom a lányokat a főzésbe, és közben csipegetjük a répát, a paradicsomot. De tanulás, játék közben is zöldséget, gyümölcsöt ropogtatunk.”

Fotó: RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete