Sztár

Szülei miatt nem tanulhatott Radics Gigi édesanyja: „Csupán nyolc osztályt járt ki”

Az énekesnő anyukája, Bea fiatalon alapított családot, de nem ez volt az oka, amiért a szülei nem engedték középiskolába járni.

A cikk eredetileg 2012-ben jelent meg a Meglepetés magazinban. Akkor arról kérdeztük az énekesnőt, hogy mit tesz másként, vagy éppen ugyanúgy,  mint az édesanyja, Bea.

„Nála kimaradt a duci kamaszkor”

„Amikor anyu 16 éves volt, bármennyit ehetett, nem hízott meg. Vagyis nem tudja, hogy én mit éltem át duci kiskamaszként. Most viszont feljött rá néhány kiló, így közösen diétázunk, hogy mindketten vékonyak maradjunk!”

Terülj-terülj asztalkám

„Ő a legjobb szakácsnő. Ha például a rokonaink látogatóba jönnek, akkor igazi terülj-terülj asztalkámmal készül. Istenien főz, és remélem egy napon átadja nekem a titkos receptjeit, mert egyelőre nem tudok főzni. De szeretnék én is házias lenni.”

„Miatta szerettem meg a divatot”

„Gyerekkoromban imádtam nézni, ahogy anyukám öltözködik és csinosítja magát. Felpróbáltam minden ruháját, és belebújtam a magas sarkú cipőibe is. Talán ennek köszönhetem, hogy már kislányként megtanultam benne járni, és a Megasztárban sem volt akadály, ha ilyen cipőt adtak a lábamra.”

„Csak hátulról hasonlítok rá”

„Külsőre édesapámra hasonlítok, mert édesanyámnak zöldeskék szeme és finomabb vonásai vannak. De legutóbb éppen háttal álltam valakinek, amikor az illető anyu nevén szólított engem. Azt mondta, hogy teljesen olyan a megjelenésem, mint az övé volt fiatalon.”

„Anyaság az élete”

„Akkoriban természetes volt, hogy a nők fiatalon alapítanak családot, így semmi meglepő nem volt abban, hogy anyu korán férjhez ment, és csupán húsz volt, amikor születtem. Én majd csak olyan 27 éves korom körül szeretnék saját családot és gyereket.”

„Modell akart lenni”

„Fiatalon arra vágyott, hogy modell legyen, és amilyen adottságai voltak, minden esélye meglett volna egy szép karrierre. Csakhogy akkoriban születtem én, így nem valósulhatott meg, hogy híres legyen. Nagyon örül, hogy én az lettem, mert ezzel együtt az ő álma is valóra vált.”

Nem tanulhatott

„Csupán nyolc osztályt járt ki, mert a szülei féltették attól, hogy az otthonától távol lévő középiskolába járjon. Nagyon szeretné, ha én diplomás lennék, és többre vinném, mint ő.”

Fotó: tv2