Címlapsztori Sztárok

Családi vonás Király Linda testalkata: gyerekkori trauma okozza a legtöbb lelki és egészségügyi problémáját

A Király testvérek, Linda és Viktor is kénytelen folyamatosan odafigyelni az alakjára. Ám Lindánál valami más is közrejátszik abban, hogy nem sokáig nem tudott lefogyni.

Linda úgy érzi, hogy az ő legtöbb egészségügyi és lelki problémáját gyerekkori traumák okozzák, amiket nem a  családból, hanem a tágabb környezetéből hozott – és leginkább az alakjával volt összefüggésben.

„Soha nem felejtem el, amikor hazaköltöztünk Amerikából Magyarországra, elsőként egy szépségversenyen léptem fel, ahol véletlenül meghallottam, amint két nő arról beszélget, milyen szép lány és milyen jól énekel, mennyire nagy kár érte, hogy ezzel a testalkattal soha nem fog befutni. Az akkor nagyon rosszulesett és aznap elhatároztam, ­lefogyok. Nagyon egészségtelen módon, három hónap kőkemény edzés és koplalás árán lettem 54 kilós, vékony lány. Így ismert meg az ország, pedig egyébként mindig duci voltam. Csak nagyon sokáig nem tudtam elfogadni, ami jól összezavarta a hormonháztartásomat, és elkezdődött a jojóeffektus, azóta is ezzel küzdök. De erről Viktor is tudna mesélni” – adja át a szót Linda az öccsének, aki nemrégiben vágott bele az életmódváltásba.

„Betöltöttem a negyvenedik évemet, és úgy gondolom, mostantól jobban oda kell figyelnem magamra. Mint mindenki tudja, a feleségemmel, Anitával túl vagyunk egy nehéz magánéleti krízisen, amiből szerencsére sikeresen keveredtünk ki, és most itt az ideje annak, hogy fizikailag is összeszedjem magam. Szerencsére már visszajött az erőm, elkezdtem sportolni, bokszolni járok. Édesanyám és a nővérem támogatása az elmúlt időszakban számomra nagyon sokat jelentett” –  meséli Viktor.

„Megválogatom, kit engedek közel magamhoz, és egyre jobb kapcsolatban vagyok önmagammal és a  saját testemmel – mondja Linda. – Tavaly a Dancing with The Starsban való szereplésem nagyon sokat lendített az önbizalmamon, jó érzés volt, hogy sok nőt tudtam motiválni. A mai napig rengetegen megszólítanak azzal kapcsolatban, milyen szuper volt egy teltebb nőt táncolni látni a tévében. Így, 41 évesen lassan eljutok végre odáig, hogy elfogadjam önmagam, és az az érzésem, ez minden meglévő egészségügyi problémámnak véget fog majd vetni.”

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete