Kukoricás, krémsajtos melegszendvics
Hozzávalók:
• 5 dkg morzsolt, főtt kukorica (konzerv)
• 5 dkg piros színű paprika
• 10 dkg újhagyma vagy póréhagyma
• 5 dkg füstölt sajt
• 20 dkg natúr krémsajt
• só, frissen őrölt bors
• 1 db tojás
• 4 db hot dog kifli
1. A krémsajtot elkeverjük a tojással, és sóval, borssal ízesítjük.
2. A piros színű paprikát felkockázzuk, a kukoricát lecsepegtetjük, az újhagymát vagy póréhagymát finomra vágjuk, a füstölt sajtot lereszeljük. Mindet elkeverjük a krémsajttal.
3. A sütőt 250 fokon vagy grillfokozaton előmelegítjük, a kettévágott kifliket sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük, szétosztjuk rajtuk a melegszendvicskrémet, majd megpirítjuk.
Fotó: Vrábel Kriszta