Ezotéria Sztár

Összetépte az első horoszkópját Esztergályos Cecília: „Nem akartam tudni, milyen rossz dolgok várnak rám”

A színésznő pontosan olyan eredeti, vagány és örök­ifjú, mint a Vízöntő jegyében született emberek általában. Emellett éppolyan heves, örök optimista, pozitív kisugárzású személy, mint csaknem mindenki, akinek Nyilas az aszcendense

A színésznő pontosan olyan eredeti, vagány és örök­ifjú, mint a Vízöntő jegyében született emberek általában. Emellett éppolyan heves, örök optimista, pozitív kisugárzású személy, mint csaknem mindenki, akinek Nyilas az aszcendense. Élete első horoszkópját, amelyben az asztrológus egy baleset lehetőségére figyelmeztette, épp ezzel a temperamentummal tépte össze.

„Több mint 30 éve egy könyvben írták volna le – ha engedem –, hogy mi vár rám a csillagok szerint napról napra – mesélte. – Amikor az egyik napnál azt láttam, hogy baleset, akkor azt mondtam: nem járulok hozzá, hogy ez megjelenjen. Nem akartam tudni, milyen rossz dolgok várnak rám. Úgy éreztem, hogy nem tudnék másra gondolni, és így előbb-utóbb be is vonzom a szerencsétlen eseményt.”

Ami a tényleges szerencsétlenséget illeti: a művésznő születési horoszkópjában egyértelműen jelzik a csillagok, hogy csapásként értékelte, hogy nem klasszikus balerinaként kezdhette a pályáját, hanem modernbalett-művészként. A két sorsbolygó, a Jupiter és a Szaturnusz helyzete azonban azt mutatja, hogy ez inkább szerencse volt, még akkor is, ha ő ezt akkor nem így élte meg. Mindez ugyanis szerepet játszott abban, hogy nem maradt a táncművészetnél, hanem jelentkezett a Színművészeti Főiskolára. Ha balett-táncosnő marad, legfeljebb 40 éves koráig művelhette volna ezt a csodás hivatást. A színészi karrierje viszont akár élete végéig tarthat. Erre utal a horoszkópjában a Merkúr helyzete is: a bolygó állása a rendkívüli észbeli képességeket, a jó memóriát, a könnyű tanulást, a remek kommunikációt, a kreativitást és a színházi sikereket mutatja.

Fotó: Szabolcs László