Címlapsztori Sztár

Babázás után saját bizniszbe vágna Szilágyi Szilvi: ez az álma Caramel feleségének

Szilvi fiatalon lett édesanya, amit egyáltalán nem bánt meg, de néhány tervének megvalósítása eddig így kimaradt az életéből.

Szilvi régi vágya egy étterem. Fiatalon lett édesanya, ha a gyerekek nagyobbak lesznek, néhány terve megvalósításra vár.

„Korábban saját étteremről álmodoztam, de akkor még nem tudtam, hogy megtaláljuk álmaink házát. Ami pénzt gyűjtögettem, beletettem az otthonunkba, de talán egyszer megvalósul ez a vágyam is. Most élvezem azt a korszakunkat, hogy Szofi már nagylány, és van újra egy kis totyogó kisfiunk. Influenszerként pedig én osztom be az időmet” – mondja Szilvi.

Az elmúlt egy év nem a pihenésről szólt, de nem bánják: beköltöztek álmaik otthonába, Szofit új kihívások várják az iskolában, Miron elkezdte a bölcsődét, a zenész pedig húsz év után visszatért a Megasztárba, ezúttal zsűritagként. A dolgos időszak és az új élmények még jobban összekovácsolták a házaspárt, kapcsolatuk erősebb, mint valaha.

„Az új otthonunkba év elején költöztünk be, de még mindig akad tennivaló. Nagy váltás volt kijönni az agglomerációba, de nagyon jól érezzük magunkat, és a gyerekeknek is jót tesz, hogy kertes házban cseperednek fel. Mivel mindketten vidéken nőttünk fel, könnyedén átvettük a hangulatot. Szofinak volt a legnagyobb újdonság, hiszen Budapesten született, ám könnyedén belerázódott. Iskolát nem kellett váltania, ez fontos szempont volt a költözésnél” – mesélik.

Fotó: Bognár Bogi, Privát Stylist: Kerényi Virág