Címlapsztori

Sváby András: „Hirtelen fellángoló típus vagyok”

Az elmúlt egy évben fenekestül felfordult Sváby András élete. Tíz esztendő után újra láthatjuk a képernyőn, párjával kisbabájuk született, ráadásul ősszel volt a sokáig rettegett 50. születésnapja!
atv atv heti napló család gasztronómia heti napló műsorvezetője milán műsorvezető ötvenévesen apuka sváby andrás szurovecz kitti vendéglátás

Igazi tavaszi, napsütéses, madárcsicsergéssel aláfestett tavaszi napon a Duna-parton találkozunk Sváby Andrással és kutyusával, Karcsikával. A népszerű tévés pár éve aligha gondolta volna, hogy valaha még egyszer kutyatulajdonos lesz, igaz, két felnőtt fia felnevelése után már azt sem hitte volna, hogy újra négyszer ébred majd éjjel egy síró kisbabától. Csakhogy az élet váratlan fordulatok utánozhatatlan mestere! Így hát András kissé értetlenül, ám boldogan tekint az élete nagy-nagy változásaira „Világéletemben olyan ember voltam, aki imádja a kezdeteket – meséli Sváby András. – Hatalmas lelkesedéssel létrehozni valamit, majd örülni és élvezni, hogy működik – ez vagyok én. Az utóbbi években megtapasztaltam, hogy nem csak a kezdést, az újrakezdést is boldogság átélnem, nem csak a munkában, a magánéletben is. Életem legfontosabb változása az, hogy új kapcsolatban élek, és épp egy éve megszületett a közös kisfiunk, Milán. Mondanom sem kell, ötvenévesen egész más apukának lenni, mint annak idején, a húszas éveimben volt. Igaz, hogy fáradtabb vagyok, és talán nehezebben viseltem, amikor Milán születése után sokszor keltünk éjjelente. Ám ez az időszak rövid volt, és többnyire a párom, Andrea pattant ki az ágyból, ha felsírt a gyerek. Neki Milán az első gyereke. Az is biztos, hogy kevésbé vagyok parázós, mint régen. Két gyerek felnevelése után már tudom, mitől mennyire kell megijedni vagy épp nem.” András és gyermekorvos párja, Andrea már a kis Milánt várták, amikor úgy döntöttek, rajta kívül érkezhet még egy új családtag. „Különös történet, de a kutyánk, Karcsika a volt feleségem kutyájának a testvére. Pontosabban ugyanattól a mamától származik,  csak egy későbbi alomból. Kenny kutya pedig olyan jó természetű, hogy tudtam, ha az anyjának lesznek még kölykei, én bevállalok egyet. Amikor jött a hír, hogy van újszülött alom, persze, volt bennünk némi félsz, hogy nem túlvállalás-e egyszerre a kutya és a gyerek, de aztán végül elhoztuk Karcsikát, amit nem bántunk meg! Még az apai terhek egy részét is leveszi a vállamról, mert sokszor remekül elszórakoztatja Milánt, aki egész nap húzza-nyúzza, ám Karcsika bölcsen tűr” – nevet Sváby András.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video