Címlapsztori

„Nem akartam lelkileg összetörni a karrierem miatt”

A nyarat a Balatonon tölti Oroszlán Szonja. A színésznőnek szerencséje volt: a tüntetéshullám előtt sikerült eljönnie az Egyesült Államokból, ahol már ötödik éve él.
akciósorozat állatkórház amerikai állampolgárság balaton budakeszi lőtér egyesült államok fegyvertartás hacktion holczhaffer csaba kamarás iván karrier kommunikációs készségfejlesztés magyaros konyha ónodi eszter oroszlán szonja philadelphia sportlövészet szabó győző színésznő tüntetéshullám városmajori szabadtéri színpad zöldkártya

A sarkából fordult ki a világ a legutóbbi találkozásunk óta. Tavaly júliusban sokkal békésebbek és kiszámíthatóbbak voltak a hétköznapok. Mára a nyugodt életből alig maradt valami. Szonjának is alkalmazkodnia kellett az új élethelyzethez, de úgy tűnik, ügyesen vette az akadályokat. Egyfelől itthon tölti az időt a családja, az öregedő lova és a kutyája nagy örömére, másfelől pedig a munkáját, a megélhetését sem veszítette el. „Korábban egy állatkórházban dolgoztam Philadelphiában, de időközben adódott egy lehetőség, két egyetemen kommunikációs készségfejlesztést tanítok orvostanhallgatóknak. ”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete