Címlapsztori

„Boldog vagyok, hogy a zaklatott évek után megtaláltam a lelki békémet”

Egy jóképű és türelmes hindu férfi kellett ahhoz, hogy Demcsák Zsuzsa gesztenyebarna szemét ismét csillogni lássuk! És ezzel még nincs is vége az álomszerű történetnek! A televíziós műsorvezető azt meséli, lesznek itt még mindenki számára nagy meglepetések!
ázsia ázsia expressz berki krisztián bréking demcsák zsuzsa életforma himalája hindu kultúra holczhaffer csaba india jóga jógaoktató krishan lélek megtisztulása lelki béke life tévécsatorna talk-show televíziós műsorvezető

 

Idén nyáron Demcsák Zsuzsáék tervezett nyaralása is elmaradt. Ennek ellenére a műsorvezető jókedvűen és várakozással telve kezdi az őszt. „Eredetileg a férjem szülőföldjére, Indiába készültünk, de úgy láttuk, jobb a békesség, és elálltunk az utazástól. Jó lett volna megismerni Krishan családját, és tudom, hogy a férjemnek szüksége lenne azokra a színekre, illatokra és ízekre, amiket csak India adhat neki. Már több mint egy éve jött el hozzám, és bár azt mondja, nincs honvágya, én azt gondolom, a lelkének szüksége lenne töltekezésre. ”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete