Címlapsztori

Sosem látott képek Zámbó Jimmy életéből: ilyen volt a teljesen átlagos, hétköznapi Király

Még ha a címben azt is írtuk, hogy Jimmy hétköznapi életét mutatjuk meg ebben a fotóválogatásban, azt azért mind tudjuk, hogy az énekes élete otthon sem volt nevezhető hétköznapinak. Érdekes és tanulságos képek kerültek elő az archívumunkból.

Hűséges olvasóink tudják, hogy a Meglepetés magazin már 27 éve él és lélegzik együtt az olvasókkal, beszámolva a legérdekesebb sztárhírekről, életvezetéssel, főzéssel, gyerekneveléssel kapcsolatos kérdésekről és megannyi másról. Ez idő alatt több ezer, ha nem százezer cikk és fotó jelent meg a különböző hírességekről. Ez olyan méretű adatbázis, amit egy az egyben átnézni szinte lehetetlen, és sokszor olyan, sehol meg nem jelent fényképek is felkutathatók benne, aminek létezéséről még a legrutinosabb képszerkesztőink sem tudtak.

Most mégis megpróbáltunk a Király, vagyis Zámbó Jimmy 2001. január 2-i, tragikus halálának évfordulója kapcsán olyan képeket előbányászni, amik megmutatják, milyen is volt Imre a hétköznapokban. A hétköznapokban, írjuk, ám, mint tudjuk Jimmynek a hétköznapjai sem voltak átlagosak… Időrendben állítani a képeket ma már szinte lehetetlen, de anélkül is hűen tükrözik, hogyan is élt valójában a Király.

Jimmy és felesége, Edit, szerelmük hajnalán
Edit és Jimmy, ahogy már a rajongók is emlékeznek rájuk: itt éppen a Budapest Hilton szálloda halljában láthatóak, ahol pár napig vakációztak
Bár énekhangja mellett kevesebb szó esik róla, de Jimmy több hangszeren is játszott
Imádott bolondozni, sőt, a féktelen bulizás sem állt tőle messze
Ez a fotó Orbán Józsi magánarchívumából származik, a Király zenésztársa mellett Bálint Antóniával látható rajta
Jimmyt imádták a nők
A legendás motorcsónakban a Dunán
Jimmy és a fiúk: Krisztián, Sebastián és a kicsi Adrián
Otthon, a csepeli házban, ahol a tragédia is történt
Imádta a közönségét
Kutyájával a csepeli ház udvarán
1998-ban Zámbó Jimmy énekes egy miskolctapolcai hotelben pihent meg, ahol akkora hatást tett Kocsisné Kiss Ibolya tulajdonosra, hogy a hölgy később Zámbó Jimmy hotelre keresztelte a szállót, ami azóta már csak szép emlék, hiszen bezárt
Jimmy és a testőre

Fotók: Archívum Story-Best, Gálos Mihály Samu, Archívum Meglepetés

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete