Címlapsztori Sztárok

Gálvölgyi János: „Idővel az ember megtanulja, hiába mondja ki, hogy jól vagyok”

A színész tavaly májusban lett rosszul, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Unja, hogy a mai napig mindenki erről kérdezi.

Aggasztó hírek jelentek meg tavaly májusban Gálvölgyi Jánosról: életveszélyes állapotban került kórházba. Hetekig bent tartották, lélegeztetőgépre is kapcsolták. Baktériumfertőzéssel bonyolított makacs tüdőgyulladása volt, egy ország imádkozott a felépüléséért.

Bár akkor sokféle pletyka keringett az interneten, a színész nemigen szólalt meg. Most az  Újbuda című kerületi lapnak adott interjút, amiben kifejtette, unja már, hogy szinte mindenki afelől érdeklődik, hogy szolgál az egészsége.

„Valóban eléggé unom. Gyakran mondják, „örülök, hogy élőben látom”. Másképp nagyon hülyén néznék ki, Idefelé a kedves taxis is ezzel köszöntött. Idővel az ember megtanulja, hiába mondja ki, hogy „jól vagyok”, a következő percben már nem feltétlenül lesz igaz – magyarázta a színész.

Exkluzív interjút adott a Meglepetésnek

A színészt a kórházból való hazatérése után a Meglepetés magazin felkereste, csak nekünk adott exkluzív interjút.

„A lányaim lélekjelenléte nélkül most nem beszélgetnénk, megmentették az életem – fogalmaz a színész. – A kórházban töltött időszakom alatt pedig nemcsak rám vigyáztak, hanem a feleségemre is, aki Dorka és Eszter mellett életem harmadik legfontosabb nője. Ami engem illet, azokból a napokból, amikor válságos állapotban voltam, semmire nem emlékszem. Miután pedig magamhoz tértem, minden oldalról dőlt rám a szeretet. Ott volt velem a családom, a csodálatos orvosok és ápolók, akik nemcsak rám, hanem körülöttem minden betegre bámulatosan odafigyeltek az intenzív osztályon. Ott nem számít, az ember Kossuth-díjas vagy vízvezeték-szerelő, egyenrangú emberek vagyunk mindannyian. Nem vagyok ezoterikus beállítottságú, így nem töprengtem azon, miért éltem túl ezt a baktériumfertőzéssel bonyolított makacs tüdőgyulladást, miért kaptam még egy esélyt. Nem győztem az újságokban elolvasni, mi minden „történt” velem, és meghatott, hogy ilyen sokan aggódtak értem, hogy ennyit méltattak. Azt hiszem, ennyi szeretet csak akkor ömlik az emberre, ha már a túlvilágon van, és nem láthatja. Szerencsés vagyok, mert túléltem, és megadatott, hogy megtudhattam, néhány embernek azért adtam az életem során vidám perceket.”

Fotó: RTL