Címlapsztori Sztárok

Kiskamasz fia támogatta a szakításkor Kucsera Gábort: „Beni pontosan tudja, lelkileg hogy vagyok”

A világbajnok kajakozó és fia le sem tagadhatná a hasonlóságot. A 10 éves Bence és édesapja között nemcsak külsőre tökéletes az összhang, hanem a mosolyuk, mozdulataik is árulkodnak arról, hogy kivételesen szoros a kapcsolatuk.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina hihetetlenül nehéz időszakon van túl, nem sokkal harmadik gyermekük megszületése után annyira megromlott a viszonyuk, hogy szakítottak. Óriási erő és kitartás kellett hozzá, hogy végül rendezni tudják az ellentéteiket és ismét boldogan nevelhessék együtt három gyermeküket. A kajakozó exkluzív interjút adott a Meglepetés magazinnak, amiben érzelmes kapcsolatáról vallott a gyerekeivel.

Az olimpikon szerint más fiús és más lányos apának lenni. Boldog, hogy mindkettőt megtapasztalhatja.

„Amikor még csak vágytam az apaságra, azt gondoltam, ha lesz egy fiam, biztosan anyás lesz, hiszen úgy tartják, hogy a fiúk az anyukájukhoz kötődnek jobban, a lányok pedig inkább az apukájuk felé húznak. Először éppen emiatt kislányt szerettem volna, de fiús apaként kinyílt számomra egy új világ, minden elképzelésemet felülmúlta, milyen különleges és bensőséges kötelék alakulhat ki apa és fia között” – vallja be Gábor.

A szoros kapocs annak is köszönhető, hogy Bence bölcsődés koráig az édesapja maradt vele otthon.

„Szinte hihetetlen, mennyire egy hullámhosszon vagyunk. Beni nagyon jól megért engem, érzi a rezgéseimet. Többször meglepett már azzal, hogy pontosan tudta, lelkileg hogy vagyok, anélkül, hogy bármit is mondtam volna neki. A gyerekek előtt egyébként is erősnek mutatom magam, sosem panaszkodom, de a fiam elől mégsem tudom elrejteni az érzéseimet. Amikor mélyponton voltam, rám nézett, és azt mondta: apa, egyszer fent, egyszer lent, van ilyen, de lesz majd jobb. Ezt sosem felejtem el, kiskamasz létére tényleg nagyon bölcs.”

Részletekért keresd a Meglepetés magazint nyomtatott formában a boltokban, vagy fizess elő most: