Címlapsztori Sztárok

Csak a Meglepetésben! Férjhez ment Nyertes Zsuzsa lánya: „Isten is egymásnak teremtette Zsuzsót és a vejemet”

A színésznő nem is lehetne boldogabb, hogy a lánya összekötötte az életét gyermeke édesapjával, Vincével. Ami csak megtörténhet, félresikerült az esküvőjükön, de így sem állhatott semmi a szerelmesek útjába.

Az örömanya számára semmihez sem fogható érzelem-cunami volt a nagy nap, hogy láthatta a lányát gyönyörű menyasszonyi ruhában oltár elé állni, és kimondani élete szerelmének az igent. Különösen amiatt, hogy tíz hónapos unokája is velük ünnepelt. Zsuzsa boldogan segédkezett az esküvői előkészületekben, lányával együtt tervezték a ruhát, díszítette a termet, a kis Olíviának pedig egy csodaszép fehér ruhácskát vett.

„Sok izgalom és szervezés előzte meg a nagy napot. A gyerekek Zánkát választották helyszínül, úgy tervezték, hogy a Balaton partján, gyönyörű virágok között, a szabad ég alatt mondják ki a boldogító igent, de az időjárás keresztülhúzta a számításukat. Olyan vihart éltünk át, amilyenre még nem volt példa, de szerencsére semmi nem árnyékolta be Zsuzsó és Vince boldogságát.”

Hogy milyen bonyodalmakkal kellett még megküzdenie az örömanyának és a házasulandóknak, az eheti Meglepetés magazinból kiderül!

Meglepetés 🎁 – légy a részese!
Részletekért keresd a Meglepetés 🎁 magazint nyomtatott formában a boltokban, vagy fizess elő most:

Helyszín: Zen Garden Resort, Zánka • Gévai Gabriella a színésznő és Zsuzsó elképzelése alapján tervezte és készítette el az esküvői ruhát • Haj, smink: Csige Zsófia

• Profi fotó, videós: SaJu Cinematic – Varga Julianna, Wang Pei Qiu
• az Olíviáról készült képet a nagymamája készítette