Címlapsztori Sztár

50 évesen is vállalná a babázást új párjával Judy: „Ha jön, akkor boldogan állok az anyaság elé”

Két válás után révbe ért a magánélete. Krisztián a tenyerén hordozza, és minden nap a tudomására hozza, mennyire szereti. Vajon Judy harmadszor is oltár elé áll?

A napokban érkeztek haza a családi nyaralásról. „Most először jártunk Spanyolországban. Nagyon bejött Mallor­ca, egy gyönyörű szállodában élveztük az együtt töltött napokat. Úgy döntöttünk, ennyi »luxust« megérdemlünk, mert egész évben itthon robotolunk, két hét kényeztetés nekünk is jár. Édesanyámat is vittük magunkkal. Nagy boldogság számomra, hogy párom és anyukám kedvelik egymást. Gyakran előfordul, hogy amíg én vidéken koncertezem, Krisztián és anya együtt vannak a házban. Filmeket néznek, beszélgetnek, főzőcskéznek” – árulja el Judy.

Az énekesnő amiatt is szerencsésnek mondhatja magát, mert párja családjával is közeli viszonyban van.

„Krisztián anyukája és nagymamája is gyakran jönnek látogatni minket. Nincs olyan kerti parti, ahol ők ne lennének oszlopos tagjai a csapatnak. Amikor pedig elutazunk, ők vigyáznak a háziállatainkra.”

Párja jól ért a gyerekek nyelvén

Judy édesanyja és kislánya is nagy rajongója Krisztiánnak

Az énekesnőnek nagyon fontos volt, hogy párja elfogadja kislányát, Maját és 69 éves édesanyját, Juditot.

„Anya sokszor jön velünk, mivel fiatalos és jó útitárs. Már nyugdíjas, de aktívan dolgozik pedikűrösként. Szereti elfoglalni magát, a munka lelkesíti. Nem lakunk messze egymástól, ezért gyakran átjön hozzánk Veresegyházára.” Krisz­tián könnyen beilleszkedett Judyék pörgős életvitelébe. „Maja kicsi volt, amikor először találkozott a párommal. Akkoriban Krisztián egy divatcéget vezetett, több esetben a Groovehouse-nak ők biztosították a ruhákat a fotózásokhoz, videoklipekhez. Maja sokszor jött velem, és megkedvelte Krisztiánt. Saját gyereke nincs, de nagyon ért a kicsik nyelvén. A kapcsolatunk azért is tudott elmélyülni, mert láttam rajta, hogy tiszta szívéből szereti a gyerekeket, és nekem ez nagyon fontos.”

A pár lassan két éve van együtt. A 36 éves fiatalembernek most már saját vállalkozása van, illetve közös üzleti tervekben is gondolkodnak.

„Krisztiánnak rugalmas az időbeosztása, és igyekszik sok időt tölteni velünk. Majával is foglalkozik, a tanulásban, házi feladat megírásában segít neki. Jól megvannak együtt, sokat nevetnek, ugratják egymást.” Maja szeptembertől kezdi a hetedik osztályt. „Hihetetlen, hogy a lányom már 13 éves lesz. Kiskorától a sportok szerelmese, és táncolni is imád.”

Szívesen vállalna kisbabát

Maja már 13 éves lesz

A pár nem házasodott össze, de ki tudja, mit hoz a jövő? „Kétszer voltam férjnél, ezért jól tudom, hogy nem a papír minősít egy kapcsolatot. Különben is úgy mutatom be mindenhol Krisztiánt, hogy ő a férjem, mert a szívemben úgy érzem, hogy ő az. Szeretem, hogy van mellettem egy férfi, aki gyönyörűnek lát, és mindennap a tudtomra adja, hogy mennyire szeret. A felém táplált érzései, szavai, cselekedetei önbizalmat adnak, és tudom, hogy úgy tetszem neki, amilyen vagyok. Egy nő szárnyakat kap akkor, ha dicsérik, és ez alól én sem vagyok kivétel. Persze nem rózsaszín álomvilágban élünk, nálunk is vannak apróbb viták, de ezt próbáljuk a lehető leghamarabb rövidre zárni. Együtt élve megtanultuk kezelni egymást. Én picit duzzogós, makacs típus vagyok, főleg, amikor tombolnak bennem a női hormonok, de Krisztián ezt is jól kezeli, olyanok vagyunk, mint borsó meg a héja” – mondja nevetve Judy.

A popcsillag októberben lesz 50 éves. Talán ez az utolsó időszak, hogy kisbabája legyen. „Nincs napirenden a téma, de ha jön, akkor boldogan állok az anyaság elé. Nem érzem magam idősnek, szerencsére jó géneket örököltem, kedvem lenne újra átélni az áldott állapotot. Krisztiánnak nincs saját gyereke, nekem Maja nehezen jött össze, így nem tudom, mi vár még ránk, a sors majd eldönti, semmit nem erőltetünk.”

Nem akar távol lenni a családjától

Judy második házasságából született Maja, aki a szülei válása után az édesanyjával maradt. „A lányunk akkor megy az apukájához, amikor csak szeretne. Most is vele nyaral a Tisza-tónál. Örülök, hogy apa és lánya imádják egymást, nekem nagyon fontos, hogy a szeretetteljes kapcsolat megmaradjon köztük.” Judy egész életében arra törekedett, hogy megtalálja a családi harmóniát.

„Nyáron nem is vállaltam el olyan televíziós forgatást, ami hetekre elszakítana a családomtól. Hívtak különböző reality show-kba, de én legjobban a lányommal, a szerelmemmel és anyukámmal szeretek lenni. A lelki nyugalmam mindennél fontosabb.”

Szülinapi koncertre készül

Együttese, a Groovehouse már 1997-től jelen van a zenei életben. Négyszer voltak az év együttese, összesen húsz jelentős díjat kaptak hosszú pályájuk során. „Október 26-án lesz egy élő koncertünk a budapesti Akvárium Klubban. A kétórás show-n a legnagyobb slágereink előadása mellett az 50. születésnapommal kötjük egybe ezt a bulit” – mondja Judy.

Fotó: Olajos Piroska, Bognár Bogi, Nagy Zoltán, privát