Divat

Hangolódj az ünnepekre az F&F új kollekciójával! (x)

Az F&F új kollekciójában az ünnepi készülődéshez és a téli hétköznapokhoz is minden megtalálható, amire szükségünk lehet!

A brit márka tervezői a stílus fontosságát szem előtt tartva ügyeltek arra, hogy a ruhadarabok funkcionálisak és jól kombinálhatóak is legyenek, és ne csak egy szezonban szolgálják ki viselőjüket. A meleg pulóverek, a jól szabott kabátok, az izgalmas anyagból készült partiruhák mind olyan darabjai a kollekciónak, amelyek alapját képezhetik egy jól összeállított gardróbnak.

Hidegben is melegen

A tél beköszöntével egyre fontosabb, hogy ruháink ne csak a szabad levegőn, de otthonunkban is megfelelő kényelmet nyújtsanak a hideg ellen úgy, hogy közben stílusosak is. Ennek megfelelően a brit márka kiemelt figyelmet fordított a kollekcióban található kabátok, kötött pulóverek, otthoni tréningek és pizsamák tervezésére. A meleg tónusú polár felsők, a norvégmintás pulóverek, a szürke különböző árnyalatiban megjelenő minimalista kötött ruhák és kardigánok, a karácsony hangulatát idéző kockás flanelpizsamák, illetve a parti szezon kötelező szőrrel bélelt dzsekijei, mind azt a célt szolgálják, hogy a téli szezonban, kompromisszumok nélkül jól érezzük magunkat.

Ünnepeljünk stílusosan

A partiszezon hamarosan teljes gőzerővel tér vissza életünkbe, így nem árt, ha ruhatárunkba csempészünk néhány olyan darabot, amely jól kiszolgál minket akár egy családi vacsorán, akár egy év végi munkahelyi rendezvényen. Az F&F idei partiruha kollekciójában igazán extravagáns, de közben mégis klasszikus darabokat találunk, amelyeket, ha viselünk garantáltan nem maradunk észrevétlenek. A fekete bőszárú oldalzsebes szatén nadrág, az ezüstösen csillogó blúz, a fekete flitteres miniszoknya, a vastag horgolású bézs pulóver és a fehér, hosszú szőrrel díszített rövid kabát mind olyan darabok, amelyeket bátran párosíthatunk.

Karácsonyi hangulatban

A brit márka igazán érti a karácsony fontosságát, a benne rejlő nosztalgiát és a varázslatos pillanatok megteremtését, így minden évben nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ünnepi kollekciójában a család minden tagja számára kínáljon valami vidám, színes ruhadarabot. A vicces karácsonyi pulcsik és az ünnepi hangulatú pizsamaszettek jól szolgálatot tesznek az ünnepi készülődés alatt, míg a Disney, Grinch és Lilo és Stitch mintás gyerekruhák a karácsonyfák alatt okozhatnak felhőtlen örömöt.

Az F&F őszi-téli kollekcióját keresd a Tesco áruházakban!

A választék áruházanként változó és eltérő lehet.

Címkék:

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete