Ezotéria

A beszélő fény krónikája

Az Akasha-könyvtárban ott van minden, ami a múltunkról, a jelenünkről és a jövőnkről tudható. Könyvtárjegyet azonban nem mindenki kaphat hozzá.
akasha könyvtár beszélő fény energia éteri tér ezotéria ezoterikus szakértő kollektív tudatalatti láthatatlan erő meditáció ványik dóra

Képzeljük el, hogy létezikegy könyvtár, amelybe belépünk, és felütünk egy könyvet, aminek a gerincén a saját nevünket és születési dátumunkat olvashatjuk. Ahogyan lapozgatjuk, ott van benne a múltunk minden egyes történése és az is, ahogyan a mai napunk telt. Ugye megremegne a kezünk, ha a jövőnk oldalai felé kalandoznánk? Még szerencse, hogy nem mindenki tud belépni az Univerzum könyvtárába. Az ezoterikus szakértők szerint valójában csak a kiválasztott látók, sámánok, boszorkányok, tisztán érzékelők azok, akik képesek csatornaként közvetíteni az Akasha-krónika mondatait. „Ennek ellenére nem mondom, hogy mások nem kapnak üzeneteket az Univerzum könyvtárából – mondja Iszet boszorkány főpapnő, mágus.  – Egy-egy fontos álom, visszatérő jel vagy kép, vízió fontos üzenet lehet, csak éppen nem biztos, hogy megértjük a jelentését.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete