Ezotéria

Varázsoljunk szerencsét!

A szerencse nem csak egy nyertes lottószelvény formájában érhet minket, de egy sikeres vizsgával vagy éppen egy aláírt munkaszerződéssel is.
fortuna karola jósnő kitartás lottószelvény mágia szerencse szerencsehozó gyertyák szerencsés fordulat türelem ványik dóra varázslat

Mint minden varázslathoz, ezekhez is szükség van elő-készületre. Ám ez nemcsak a tárgyak formájában kell hogy megjelenjen, hanem lelki, érzelmi szinten is. „Csak akkor lássunk hozzá egy mágiához, ha valóban akarjuk azt, hogy bekövetkezzen a változás – például a szerencse megérkezzen az életünkbe –, és hinnünk kell benne, hogy képesek vagyunk megvalósítani. El kell képzelnünk, mintha már be is következett volna az a szerencsés fordulat, amire vágyunk. Türelmesnek és kitartónak kell lennünk, és alázattal és tisztelettel kell fordulnunk a fentiekhez, hogy teljesítsék a vágyunkat – sorolja Karola jósnő. – Sokan aszerint élik az életüket, hogy akkor hisznek valamit, ha látják. Egy sikeres varázslathoz azonban ezen változtatni kell, és azt tudatosítani magunkban, hogy hisszük és látjuk is!”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete