Ezotéria

Otthonvédő varázslatok nyaralás idejére

Senki nem szeretne arra a látványra hazaérni, hogy felforgatták a lakását, és lába kelt a legértékesebb tárgyainak. Védjük mágiával az otthonunkat!
ametiszt borostyán ezotéria lélekgyógyász melitta nyaralás otthonvédő varázslatok praktikák só téglapor ványik dóra varázslatok védelmező permet

„A régiek egy különleges, mégis rendkívül egyszerű módszert alkalmaztak arra, hogy kívül tartsák a betolakodókat – meséli Melitta lélekgyógyász, aki évtizedek óta gyűjti a varázslatokat itthon és külföldön is. – Egy fanyelű kést a bejárati ajtó félfájába belülről beledöftek, és ezzel az energiával távolra űzték a rosszindulatú embereket, például a rablókat, tolvajokat. Ha nem tudjuk vagy akarjuk a fába vágni a kés pengéjét, döfhetjük a földbe is, de a burkolat és az ajtó szempontjából a legbarátságosabb megoldás, ha egy cserépnyi földet állítunk az ajtóhoz belülről, és abba szúrjuk a kést. Fontos, hogy mindig a bejárat bal oldalára kerüljön a vágószerszám, mert így érjük el, hogy a rossz szándékkal érkezők ne tudják átlépni a küszöbünket.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete