Ezotéria

Ez a három szám az életben mindent megkaphat: születési napja árulja el, mi teszi boldoggá az életben

Akár az ismerkedés fázisában járunk, akár csak nem találjuk a másik szívéhez vezető utat a már meglévő kapcsolatunkban, jól jöhet, ha elolvassuk, minek is örül igazán a másik, mit vár el, mi a fontos neki. Ehhez csak a születésének napját kell figyelembe venni.

Számkulcs

Jelen esetben az év és a hónap nem számít. Amennyiben a születésnapunk száma egyjegyű, akkor csak ki kell keresni az összeállításból a számhoz tartozó jellemzést.

Példa január 5. = születésnapszám: 5

Ám ha kétjegyű napon születtünk, akkor adjuk össze a két számot, amíg egyjegyű összeget kapunk eredményül.

Példa: december 29.

2 + 9 = 11 , 1 + 1 = 2

A születésnapszám: 2

1. A vezetés

Boldoggá teheti, hogy irányíthat. Élete során nagy karriert futhat be, és olyan vezetővé válhat, akit szeret és megbecsül a környezete. Mivel sok jó cselekedetet hajthat végre, akár hírnevet is szerezhet magának. Öröm járja át a szívét, amikor hivatalos elismerésben részesülhet. Szereti olyan társasággal körülvenni magát, amelynek a tagjait bármikor, szükségletei szerint igénybe veheti. Azt tekinti szellemi partnerének, akivel elsősorban a számára fontos témákról beszélgethet, amelyeknek nagy hasznát veheti a jövőben. Boldoggá teheti, hogy az elesettek, a szegények gyámolítója lehet, ruhákat, élelmiszereket adományozhat, vagy ezeket begyűjtheti, szétoszthatja.

2. A pénz

Életének központi témája lehet a pénz, és ennek előteremtése boldoggá teheti. Érdemes ez ügyben sokszor az ösztöneire hallgatnia. Általában elmondható, hogy fontos számára a hűség, valamint az, hogy nagy karriert fusson be. Hiszen boldoggá teszi, ha valamelyik szülőjének meg tudja mutatni: vitte valamire, érdemes volt őt a világra hozni. Szintén fontos szerepet játszhatnak az életében a kapcsolatok: nemcsak neki van szüksége mások támogatására, hanem ő is többször kerülhet olyan helyzetbe, amikor tolhatja mások szekerét. Ő az, aki jó tett helyébe valóban jót várhat. A családja boldogulásáért örömmel tesz nagy erőfeszítéseket, és az elért eredmény elégedettséggel tölti el.

3. A figyelem

Élete során irigylésre méltó kapcsolatokat, viszonyokat alakíthat ki, amelyeknek nagy hasznát veheti. Imádja a társaságot, amelynek a mozgatórugója lehet: boldoggá teszi, ha a figyelem középpontjába áll, és a remek emberismeretének, valamint a jó kommunikációs képességének köszönhetően hallatlanul sikeressé válhat. Kiváló szervezőkészséggel rendelkezik. Ha az életében nehéz időszak alakulna ki, azon is gyorsan túl tudja tenni magát. A sport, a rendszeres testmozgás szintén örömforrás lehet, különösen azért, mert az agytekervényei folyton pörögnek, és így tudja magát lecsillapítani, kiegyensúlyozni.

4. A család

A nyugodt családi háttér a boldogságának a záloga, a rokonai a legfontosabbak a számára. Nem kell nagy erőfeszítéseket tennie azért, hogy meghitt kapcsolatot ápoljon a szeretteivel, mert oda-vissza szerencsések érzik magukat, hogy egymáshoz tartoznak. Erős kötődése a múlthoz nem akadályozza abban, hogy a jelene lehetőségeit ki tudja használni. Inkább tanul abból, ami korábban történt vele, és nem lép ugyanabba a folyóba. A pénzt nagyra becsüli, aminek az előteremtése olykor komoly erőfeszítésébe kerül. A munka, a kollégák is fontosak a számára, örömmel szolgál másokat. Az ösztönei a kapcsolataiban és a megélhetésében is a segítségére vannak.

5. A nagyvonalúság

Mindennél fontosabb számára a hűség, a nagyvonalúság. Ragyogó egyéniség, örökké tündökölni vágyik. Boldoggá teszik őt a felelősségteljes megbízások. Meg van győződve arról, hogy amit elgondolt, amit szeretne, az pontosan úgy történik majd, ahogy azt a lelki szemeivel látta. Ha a dolgok mégis másként alakulnának, mint ahogy remélte, akkor sem rágódik a történteken, hanem gyorsan továbbáll. Vidám személyiség, szívesen barátkozik, kedveli a pompát és az élvezeteket. Mint barát száz százalékosan megbízható, az ellenségeivel szemben is nagylelkű. Mivel az alapbeállítottsága a boldogság, ezért akit vele hoz össze a sors, annak óriási szerencséje van.

6. A munka

A legfontosabb számára az elvégzendő feladat, az, hogy legyen rendszeres elfoglaltsága. Boldoggá teszi a pénz, és nem esik nehezére kemény munkával megkeresni a mindennapi betevőt. Általában elsőnek érkezik és utolsóként távozik a munkahelyéről. Örömmel tölti el, hogy a kollégái és a felettesei is megbízható embernek tartják, akire mindig, minden körülmények között számíthatnak. A másik boldogságforrás a családja. Minden áldozatra kész a szeretteiért, a kényelmük, jólétük az első, azután jöhet csak ő maga. Ha párkapcsolatról van szó, örömmel alkalmazkodik, szívesen tartózkodik a háttérben, és a társa boldogságát igyekszik megteremteni.

7. A párkapcsolat

Határtalanul boldoggá teheti a párkapcsolatának a sikere. De a tágabb és a szűkebb környezet is jelentős szerephez jut, hiszen az emberi viszonyok állnak a második helyen a fontossági sorrendjében. Nem kell biztatni, hogy siessen mások segítségére, mert ahol észreveszi, hogy szükség van rá, oda önként megy, és minden tőle telhetőt megtesz, hogy például a veszekedéseket elsimítsa. Szívesen adja ki a pénzét arra, ami az életét könnyebbé teheti, vagy ami az értékét növeli az idő múlásával. Békére, nyugalomra, kiegyensúlyozott viszonyokra és stabil munkára vágyik. Az utazások is boldoggá tehetik, és bármikor szívesen visszaül az iskolapadba, mert az új tudás örömmel tölti el.

8. A hűség

Rendkívül erős egyéniség, akinek nincs szüksége mások iránymutatására, mert pontosan tudja, mi a feladata, miért született. Fontosnak tartja az anyagi javakat, és hogy ki tudja kaparni a gesztenyét saját magának. A hatodik érzéke rendkívül fejlett, amelyre rendszerint hallgat, így nemcsak a nehézségeket kerülheti el, hanem irigylésre méltó helyzetet élvezhet. Vonzza a természetfeletti világ, minden rejtelmével együtt. Örömmel tölti el az a tudat, hogy az életenergiája csaknem kiapadhatatlan, a szervezete rendkívül szívós. A magánéletére a hűség, az odaadás, a másikra figyelés lehet a jellemző. Az teszi a leginkább boldoggá, ha ugyanezt kapja ő is vissza.

9. A becsület

Sokszor érezheti úgy, mintha Isten a tenyerén hordozná. Boldoggá teheti, hogy időnként még a lehetetlen helyzetből is győztesen kerül ki. Nagy állatbarát, szívesen tesz az állatokért. Ha párkapcsolatról van szó, akkor kellő szabadságot ad a partnerének, és ugyanezt várja el tőle is. Amennyiben megkapja, akkor a legkiegyensúlyozottabb a szerelemben. A munkában, megélhetésben is szerencsésnek érezheti magát, hiszen gyakran előfordul, hogy nem kell keményen megdolgoznia a betevő falatért. Nagyon fontos számára a becsület, a tisztelet, az igazságosság, az őszinteség – nemcsak ezt adja, el is várja. Vonzza az újdonság, ezért ugorhat fejest örömmel többször az ismeretlenbe.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: adobestock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete