Ezotéria

Mond meg, melyik kő tetszik, megmondom, mi vár rád a jövőben! Színes ásványok fedik fel a sorsát

Az ásványokról, féldrágakövekről azt tartják, rezgéseikkel hatnak a testünkre és a lelkünkre. De akár a jövőnkről is súghatnak. Válassza ki az alábbiakból azt a követ, amelyiken elsőre megakad a szeme, hogy megtudja, mire számíthat!

Hegyikristály

Párkapcsolata most nagy figyelmet kap. Különösen szorossá válhatnak azok a szövetségek, amelyekben a pénz is szerepet játszik. A munkában óriási változásokra van kilátás. Új felettese lehet, vagy a mostani főnöke kerül nehéz helyzetbe, és ez önre is hatással lesz.
Tipp: Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos tevékenységeknek, a nyaralásnak, a vásárlásnak, a munkának. A rendszeres mozgásra is mindennél nagyobb szüksége lesz.

Ametiszt

Olyan munkát kaphat, amely egyszerre jelent kihívást, boldogságot és lehetőséget, hogy megmutassa, mit tud. Egyes kollégáival nehezebben találja a közös hangot. A párkapcsolatok új kerékvágásban folytatódhatnak: amit korábban nehezen tolerált, az megszűnik, vagy elfogadhatóvá válik. Betegségből is felépülhet. Olyan esemény történhet, amelynek kapcsán hálás lesz, hogy nem önnel esett meg a dolog.
Tipp: Áldozzon többet a megjelenésére, hogy jó első benyomást tehessen valakire.

Rubin

Betegség esetén a gyógyulás útjára léphet. Lehet, hogy eddig nem hitt a lelki társban, de most változhat a véleménye. A sors az útjába sodorhatja azt a személyt, akivel kiegészíthetik egymást. Ez még akkor is igaz lehet, ha ön nem egyedülálló. A környezetében vannak képmutató emberek, legyen óvatos!
Tipp: Egyes rokonaival meg kell tartania a három lépés távolságot. A politika is beleszólhat az élete alakulásába, ehhez most alkalmazkodnia kell.

Akvamarin

Felütheti a fejét a féltékenység, társának az ön minden mozdulata gyanús lesz. Ám ha képes partnerét egyszerre szeretni, tisztelni és megbecsülni, akkor nem lehet gond. Anyagilag sem lesz oka panaszra, most olyan dolgokra is futni fogja, amelyekre eddig nem költhetett.
Tipp: Ha utódra vágyik, ebben a termékeny időszakban a sors teljesítheti az álmát. Az egészséges életmód a szokottnál is fontosabb, most könnyen fogyhat egy kicsit.

Holdkő

Elsősorban a magánéletében következhetnek be pozitív változások. Ingatlannal kapcsolatos ügyletnek is kedvez az idő. Egy rokonával tökéletes lehet az összhang. Régen látott személy bukkanhat fel, vagy olyan dologgal kell foglalkoznia, amelyről úgy gondolta, hogy már pontot tett a végére. Belföldi nyaralása jól sikerül.
Tipp: Figyeljen az étkezésére, és iktassa be a hétköznapjaiba a rendszeres testmozgást, mert most felugorhat egy-két kiló. Foglalkozzon többet egy beteg vagy idős ismerősével.

Topáz

Ha eddig nem volt minden fenékig tejfel a kapcsolatában, most új kerékvágásban folytatódhat az élete. Eljön a pillanat, amikor a tettek mezejére kell lépnie. Kiváló az idő az ingatlanügyekre, és korábban eladhatatlannak hitt dolgaitól is meg tud szabadulni. Orvosi probléma esetén ne aggódjon: jó kezekben lesz.
Tipp: A megérzései minden eddiginél jobban működnek.Hallgasson arra, amit az ösztönei súgnak, mert így előnyös helyzetbe kerülhet.

Ónix

Olyan helyről is jöhet a pénz, ahonnan nem várja. Most a megélhetés áll a figyelme fókuszában, így a párkapcsolata a második helyre szorulhat. Társa hangulata azonban a munkahelyi problémái miatt ingadozó lehet, így több figyelmet kellene rá fordítania.
tipp: Olyasvalakivel hozhatja össze a sors, akinek az ismeretségéből később még profitálhat. Külföldi utazása remekül sikerülhet.

Rózsakvarc

Párkapcsolata kerül a fókuszba: nagy lehet az összhang, akkor is, ha eddig nem volt minden rendben. A mostani változások révén szorosabban kötődhetnek egymáshoz. Gyermeke életét könnyebbé teheti, ha többször is mélyebben nyúl a zsebébe, ezt most örömmel megteszi.
tipp: A csontjaival, ízületeivel lehetnek problémák, ezeket vegye komolyan. Ha külföldre utazik, minden tökéletes lesz. Feltöltheti az energiaraktárait, és ősszel jól bírja majd az iramot.

Gránát

Egykori szerelme újra jelentkezhet, ám mostani kedvese ezt nehezen viselheti. Öntsön tiszta vizet a múlt és a jelen poharába! Ha pénzről van szó, Fortuna támogatását élvezheti. Érdemes próbát tennie a szerencsejátékokban – persze csak óvatosan!
tipp: Lehetőséget kaphat rá, hogy új feladatban próbálja ki magát. Tegyen többet egy kapcsolatért, melynek a gyümölcsét még a mostani időszakban leszüretelheti.

Gyöngy

Ha egyedül van, kalandba, flörtbe bonyolódhat. Ha párkapcsolatban él, akkor érdemes küzdenie a partneréért, mert nála jobbat nehezen találhatna. Az exe olyan dologgal állhat elő, amelytől leesik az álla. Minden esély meglesz rá, hogy nagyobb erőfeszítés nélkül pénz, juttatás vagy értéktárgy kerüljön a birtokába.
Tipp: Ha eddig nem érdekelte az ezotéria, akkor olyan élményei lehetnek, amelyek hatására nyitottabbá válhat e téren, és ezt nagyon jól teszi.

Smaragd

A nyaralásán pompásan érezheti magát. Családtagjai között viszont lehetnek olyanok, akiknek semmi sem elég jó, és ez önt kihozhatja a béketűrésből. A párkapcsolatok próbatétel elé kerülhetnek, de ha kiállják, megerősödhetnek. Készüljön úgy, hogy a munkahelyén egymást érhetik a változások. Régi ismerőse bukkanhat fel újra.
Tipp: Gyermeke jövőjével kapcsolatban anyagi áldozatot kell hoznia, de ez nem esik nehezére. Ha egy ideje azt fontolgatja, hogy idegen országban vállaljon állást, most áldás van a tervein.

Opál

Szerelmi életében viharfelhők tornyosulhatnak, sok múlik azon, hogy ön mit szeretne. Ha egyedül él, több randevúra is elmehet, de szinte mindenkiben talál valami kivetnivalót. Ősszel viszont megtalálhatja az igazit. Nagy esély van arra is, hogy új felettese legyen, esetleg a környezetében lévő személy miatt fáradhat többet.
tIPP: Soha nem volt még ennyire fontos, hogy szeretetet adjon és kapjon. Lesznek pillanatok, amikor ennek hatására szinte magához tudná ölelni az egész világot. Az optimizmusa, a jókedve ragadós lehet.

Fotó: Gettyimages, Adobestock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete