Ezotéria

A Kos ne csak a szívére hallgasson, a Szűz társra talál: horoszkóp április 3. – április 8.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Amit egyszer a fejébe vesz, azt végig is viszi, legfeljebb csak utólag gondolkodik el rajta, milyen egyéb lehetőségei lettek volna. Vegye sorra, mi történhetett volna, ha másként dönt, így meggyőződhet arról, hogy helyesen cselekedett. Ne csak a szívére hallgasson! Még akkor sem képes egyetértésre jutni a kollégáival, ha biztos az igazában. Őrizze meg a hidegvérét, és próbáljon észérvekkel előrukkolni, de ne legyen leereszkedő velük szemben!

BIKA
IV. 21.–V. 20.
Partnerének megnyugtatásra vagy egyenesen biztosítékra van szüksége, hogy minden rendben megy önök között. De ez valóban így van, vagy esetleg ön is megingott? Beszéljenek egymással nyíltan és őszintén, hogy legyen esélyük megoldani a problémákat. Persze csak akkor, ha mindketten így akarják. Vegye észre, ha valaki ki akarja használni a segítőkészségét, a tapasztalatát és a szakmai kapcsolatait úgy, hogy abból csupán ő húzzon hasznot.

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Ne szégyelljen segítséget kérni – akár a főnökétől sem –, ha úgy érzi, olyan megbízást kapott, amelyben nem egészen kompetens, vagy nem látja át pontosan, mit várnak öntől. Gyors felfogása és kivételes alkalmazkodóképessége ebben az esetben is jelentős előny. A közelmúltban komoly ütés érte az önbizalmát, ezekben a napokban azonban a sebek nagy része begyógyulhat, és sokkal bizakodóbban tekinthet majd egy reményteli jövőbe.

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
Rendkívüli kreativitása hatékonysággal párosul, ami ebben a helyzetben tökéletes kombináció. Kipihente magát a családi körben töltött napok során, így most a legjobbat nyújtja, amivel lenyűgözheti felettesét. Jó hangulata a megszokottnál is barátságosabbá teszi, így maga köré vonzza azokat, akik lelki támaszra szorulnak. Nem szabad azonban mások terhét is a vállára vennie, hiszen ezek nem az ön problémái.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
A nagyobb hatalom emeli az önbizalmát, de nem száll a fejébe a dicsőség, inkább a kitartását és a munka iránti szenvedélyét erősíti. Befolyása nemcsak a felelősségét növeli, de olyan lehetőségeket is megnyit ön előtt, amilyenekről eddig csak álmodozott. Ne hagyja veszni ezeket, és engedje meg a kollégáinak, hogy kivegyék a részüket a sikerből. Sokkal többet megérthet az ön körül zajló folyamatokból, ha mások szempontjait is figyelembe veszi.

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
Bátorsága adott, hogy kiálljon, sőt harcoljon a saját, vagy akár mások jogai­ért is. Várható sikerének a kulcsa, hogy hiába lobog önben a küzdőszellem, mégsem válik erőszakossá, csupán karizmatikussá és meggyőzővé. Az egyedülállók társra találhatnak, ezzel egy hosszú távú, romantikus kaland veheti kezdetét. A párkapcsolatban élők azonban nem tudnak elfeledkezni a problémáikról, vagy továbblépni, ha nem is keresik a megoldást.

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Vegye észre, hogy valójában nem a körülmények kiszolgáltatott áldozata, hanem ön felel a saját sorsáért. Ne a múltbeli hibákon rágódjon, a megbánás nem viszi előbbre, inkább a jövőjének alakulására, alakítására koncentráljon. Tény, hogy ez nagyobb erőfeszítést igényel, mintha csak szemlélője lenne az eseményeknek, viszont kifizetődő. Bármilyen extrém ötlet pattan is ki a fejéből, ne hallgassa el mások elől, mert megtalálja a maga közönségét.

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Párkapcsolatában ne alkudjon meg, még akkor se, ha úgy érzi, egyetlen személytől nem kaphat meg mindent , amire vágyik. Ne érje be az első kínálkozó lehetőséggel, ha most keresi a párját. Ha viszont tartós kapcsolatban él, jelezze a partnerének, hogy mit hiányol. A napokban lehetősége lesz rá, hogy növelje a megtakarításait, vagy éppen rendezze az adósságait, mivel a vártnál nagyobb bevételre tehet szert. Okosan kezelje ezt az összeget!

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Ebben az időszakban szinte mágnesként vonzza az embereket. Még csak nem is kell szándékosan befolyásolnia, netán manipulálnia őket ahhoz, hogy kedve szerint cselekedjenek. Ne érezze magát rosszul, csak mert él a természetes kisugárzásával, amíg ezzel nem árt másoknak. Szakmai téren legyen kicsit együttműködőbb, mert nem biztos, hogy jól sül el, ha kizárólag a saját feje után megy, ráadásul a felettese elvárásaival szemben.

BAK
XII. 22.–I. 20.
Ha komolyabb beruházást, nagyobb vásárlást tervez, itt a pillanat, amikor minden lehetőség adott hozzá. Kedvező feltételekkel juthat hozzá ahhoz, amit szeretne – persze most sem kell a legelső lehetőségre rábólintania. Élvezi a társasági életet, és ez a lelkesedés a környezetére is kihat, amitől nő a népszerűsége, és még több eseményen várják tárt karokkal. Fontos kapcsolatokat teremthet, ha elég nyitott az ismerkedésre.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Kövesse azt a belső sugallatot, amelynek segítségével megtörheti a jeget, és szintet ugorhat bizonyos kapcsolataiban. Legyen az magánjellegű vagy szakmai ismeretség, régóta esedékes, hogy valamelyikük megtegye a következő lépést. Ha ön képes erre, akkor a kezébe kerül az irányítás. Olyan új lehetőségekkel is szemben találhatja magát, amelyek kezdetben talán nem kimondottan vonzóak, mégis lát bennük valami fantáziát. Ásson mélyebbre!

HALAK
II. 20.–III. 20.
Ezekben a napokban bekopogtathat az ajtaján a régóta várt szerelem, még ha nem is feltétlenül úgy, ahogyan várta. Fektessen nagy hangsúlyt a lelki kötődésre, és mérje fel, mennyi önökben a közös, mert ennek hosszú távon komoly jelentősége lesz. Ha a munkatársaival volt is némi feszültség önök között az elmúlt hetekben, a kölcsönös tisztelet és a csapatmunka újra összekovácsolja velük, így a konfliktusok értelmüket vesztik.

Fotó: pexels

Szöveg: Harrach Judit

Címkék:

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete