Ezotéria

A Szűz ragadja meg a lehetőségeket, a Nyilas legyen türelmes: horoszkóp április 16. – április 22.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Fontos, hogy tisztában legyen a céljaival, és ragaszkodjon az alapvető elképzelésihez, mert ez a garancia arra, hogy nem tudják félrevezetni. Akármilyen körültekintő is, nem mindig egyértelmű, ki milyen szándékkal közeledik. Még ha úgy érzi is, hogy mindent megtesz a párkapcsolatáért, partnere talán egy kicsit többre vagy másra vágyik. Figyeljen oda jobban az igényeire, régi vágyaira, és vegye észre az önnek küldött jelzéseit!

bika
IV. 21.–V. 20.
A környezetében élők pontosan tudják, hogy önre mindig számíthatnak. Még akkor is megpróbál segíteni, ha nem biztos abban, hogy képes rá. Nagylelkűsége szinte határtalan, ám mikor gondolkodott el azon utoljára, hogy önnek mire van szüksége? Az önzetlenség dicséretes, de ne legyen mártír! Ne vállaljon annyi munkát, amennyi már szinte teljesíthetetlen, mert nemcsak a közérzete és a magánélete, de az egészsége is megsínyli.

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Fordulóponthoz érkezik életének azon a területén, amit a közelmúltban a leginkább próbált építeni, alakítgatni. Legyen szó romantikáról vagy karriercélokról, ezúttal nyert ügye van, beérik fáradozásainak gyümölcse. Ha segítségre van szüksége az érdekei érvényesítésében, tegye félre a gátlásait és a büszkeségét, mert éppen a megfelelő támogatókat kérheti fel. Az egyedülállók ne a volt partnerük után epekedjenek, inkább evezzenek új vizekre!

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Ezekben a napokban ismét nagyobb figyelmet fordít az otthonára, a családjára, és háttérbe szorítja a szakmai célok hajszolását. A legjobbkor alakítja át a fontossági sorrendet, mert bár szerettei látszólag türelmesek és megértők, épp kezdenek besokallni. Különösen most viselik nehezen az állandó elfoglaltságait, amikor beköszöntött a jó idő, és ezer tervet dédelgetnek. Ha szőnyeg alá söpör egy aktuális konfliktust, csak elmérgesedik a helyzet, megoldódni nem fog.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Általában nem kell a szomszédba mennie a kifogástalan stílusért és diplomáciai érzékért, most azonban lesz valaki, aki eléri, hogy a kommunikációján bizony lehessen fogást találni. Ne hagyja, hogy annyira kihozzák a sodrából, hogy az indulatai vezéreljék! Nem lesz egyszerű dolga, mert bizony mostanában könnyen csalódhat valakiben, akit közel érzett magához. Ne vegyen minden ígéretet készpénznek, inkább érje kellemes meglepetés!

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Ragadja meg a kínálkozó lehetőségeket – csak győzze kiválasztani, melyik az igazi! Nem biztos, hogy a legrövidebb út lesz a legkönnyebb, önnek kell eldöntenie, hogy a türelme vagy a kitartása az erősebb. Pontosan fogalmazza meg, mik a céljai, és a felettesei­vel is határozottan tárgyaljon! Mielőtt mások vélt vagy valós hibáit, botlásait kezdi mélyebben kielemezni, gondolja végig, hogy önmagán mit tudna javítani. A saját életére koncentráljon!

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Nehéz lesz egyensúlyt teremtenie a következő időszakban, sőt lényegében lehetetlen: vagy a magánélet, vagy a munka fog izgalmas és sok időt, energiát felemésztő fordulatokat hozni. Bár pontosan érzi, hogy mindez hosszú távon pozitívan hat az életére, mostmég nem látja a jó oldalát. Vegyen igénybe minden felajánlott segítséget, vagy akár kérje is azt! Ha szeretné elérni a nyugalmi állapotot, ezúttal elsősorban önmagában kell rendet tennie.

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Amikor azt gondolná, hogy önt már semmi sem lepheti meg, minden a feje tetejére áll. Szerencsére könnyen megtalálja a helyzet adta nagy esélyt. Jelentős terhektől, rossz szokásoktól és mérgező kapcsolatoktól szabadulhat meg végleg. Ezek a lezárások új kapukat és távlatokat nyitnak meg ön előtt, csak az a fontos, hogy véletlenül se nézzen vissza. Nem a megbánás viszi előbbre, hanem az, ha képes megragadni a kínálkozó lehetőségeket.

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Bár nem szeret elveszni a részletekben és sok időt pazarolni egy-egy jelentéktelennek tűnő mozzanatra, most mégis legyen türelemmel, és ne rohanjon! Kénytelen lesz olyan apróságokra is odafigyelni, illetve azokat a részleteket is tökéletesíteni, amelyek nélkül nem érheti el a kívánt eredményt. Otthon feszült szituációkkal kell szembenéznie, ám szerencsére ön jól kezeli az indulatait, és ezúttal is támaszkodhat a józan ész és a humor varázserejére.

BAK
XII. 22.–I. 20.
Bár a munkahelyén meglehetősen leterhelt, ezúttal ezt egy cseppet sem bánja. Örömmel és büszkeséggel tölti el a nélkülözhetetlenség gondolata. Ha elbízná magát, az ártalmas lehetne, ám önt ez csak még keményebb munkára ösztönzi. Ezt a plusz energiát úgy fektesse be, hogy azzal már a ranglétra magasabb fokait célozza meg. Ön szinte mindig mozgásban van, és most is csak arra vár, hogy léphessen. De az nem mindegy, hogy merre indul.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Eljött az a pont, amikor már képtelen magában tartani a véleményét, mindenáron ki kell mondania az igazságot, ami lassan fojtogatóvá válik. Ez elkerülhetetlen lépés, ami nagy megkönnyebbülést hoz magával, de mindenképpen okosan válassza meg a helyet és az időt. A legfontosabb pedig, hogy ne az indulatai vezéreljék a kommunikációját, inkább fogalmazza meg előre a mondandóját, különösen, ha az szakmai közeget érint.

HALAK
II. 20.–III. 20.
Az egyedülállók ezekben a napokban kedvükre válogathatnak a jelentkezők közül, ami azt a veszélyt is magában rejti, hogy csupán a külcsín és nem a belbecs lesz a mérvadó szempont. Ne hozzon elhamarkodott döntést, adja meg az esélyt mindenkinek, élvezze az ismerkedést! A kapcsolatban élők most a párjukkal közösen élvezhetik a tavaszi pezsgést és harmóniát. A munkahelyén kénytelen lesz jobban ragaszkodni a szabályokhoz.

Fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete