Ezotéria

Találja meg a bűvös számait! Neve, házszáma, csillagjegye is hozhat szerencsét

Van, aki nyerni szeretne, más egy fontos döntésnél szeretné tudni, hogy melyek az ő szerencseszámai. Most percek alatt kiderülhet!

Csillagjegyek szerint

Minden csillagjegynek is van szerencseszáma. Keresse ki az ön jegyét, és jegyezze fel a szerencseszámát!

Kos: 7

Bika: 8

Ikrek: 5

Rák: 3

Oroszlán: 6

Szűz: 7

Mérleg: 5

Skorpió: 9

Nyilas: 3

Bak: 4

Vízöntő: 6

Halak: 4

Szerencseszámunk a nevünk alapján

A táblázat alapján a nevünk betűit helyettesítsük be, és adjuk össze a számokat. Hagyatkozzunk a megérzésünkre: meghagyhatjuk kétjegyű számnak is, de a két számot össze is adhatjuk, hogy egyjegyű számot kapjunk.

A, J, S – 1
Á, B, K, T, Ü, Ű – 2
C, L, Ö, Ő, U – 3
D, M, V – 4
E, N, W – 5
É, F, O, X – 6
G, P, Y – 7
H, Q, Z – 8
I, R – 9

Példa:
K O V Á C S E R I K A
2 + 6 + 4 + 2 + 3 + 1 + 5 + 9 + 9 + 2 + 1 = 44
És itt választhatunk. Vagy a 44-est tekintjük a szerencseszámunknak, vagy még a két számjegyet összeadjuk: 4 + 4 és a 8-as lesz a szerencsehozó számunk. Ha házasságot kötünk, és felvesszük a házastársunk nevét, szerencseszámunk is változik. Számoljuk újra!

Születési dátumunk alapján

A születési dátumunkból is képezhetünk szerencseszámot, és több lehetőségünk is van. Szerencseszámunk lehet a születési dátumunkból külön-külön a születés éve (az utolsó két szám, például 88), a hónap és a nap is. Ebben az esetben is ránk van bízva, hogy összeadjuk a számokat, és egyjegyű számot képezünk belőle, vagy meghagyjuk így.

Például, ha lottózni szeretnénk, a 88-at használhatjuk önmagában. Ha viszont a legjobb tételt akarjuk egy vizsgán kiválasztani – 10 feladványból –, akkor 8+8 = 16 és 1 + 6 = 7. Kiszámolhatunk egyetlen szerencseszámot is a születési dátumunkból. Így benne lesz az évszám, a hónap és a nap energiája is.

Példa: 1988. 11. 17.
1+ 9 + 8 + 8 + 1 + 1 + 1 + 7 = 36
A lehetőség itt is fennáll, hogy a 36-ost válassza szerencseszámának, de összeadhatja a 3-ast
és a 6-ost, és a 9 lehet a szerencseszám.

Ami még szerencseszám lehet

Az életünkben jónéhány olyan szám, dátum szerepel, amely fontos lehet, és szerencsét hozhat.
Ezek közül néhány:
● a házszám, ahol lakunk,
● a dátum, amikor megismertük a párunkat vagy az esküvő dátuma,
● gyermekünk születési éve,
● szüleink házasságkötésének éve stb.

Ha nem tudunk választani

Ha valamennyi szerencsehozó számunkat összeírjuk, és nem tudjuk, melyikeket húzzuk be egy lottószelvényen, bízzuk a sorsra, hogy melyek legyenek a nyertesek. Írjuk fel őket egy-egy papírra, és húzzunk ki annyit, amennyire szükségünk van.

Szerencseszám dobókockával

Az eddig felsorolt számok mind-mind nagyjából állandóak az életünkben. Viszont előfordul, hogy hirtelen akarunk valamiről dönteni, az aktuális helyzetnek megfelelően.

Vegyünk elő két dobókockát, a két tenyerünk közé szorítva csukjuk be a szemünket, és koncentráljunk a kérdésünkre. Dobjunk a kockákkal, és adjuk össze a két számot (vagy ha arra van szükség, ebből is képezzünk egyjegyű számot). Ha ily módon igen-nem kérdést akarunk eldönteni, azt is megtehetjük, csak állítsunk fel szabályt: ha páros számot kapunk, a válasz igen, míg ha páratlan, akkor az Univerzum nemleges választ küldött.

Fotó: profimedia

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete