Ezotéria

Mátrixenergetika: összeér a csoda és a valóság, „örömprogramot” töltenek le testük energetikai mezejére

Kíváncsi szemek figyelték néhány éve egy budapesti szemináriumon, milyen szokatlan formában is történhet a gyógyulás.

Mi lenne, ha valaki azt mondaná, folyton végtelen lehetőség közül választhatunk? Hogy nincs szükségünk hetekre, hónapokra vagy évekre, hogy kigyógyuljunk egy komoly betegségből, és ha úgy akarjuk, életünk bármikor egy csapásra megváltozhat. Bizonyára megkérdeznénk, ő is ugyanezen a bolygón él-e. Pedig csodák tényleg léteznek. Dr. Richard Bartlett kiropraktőr orvos és tanító partnere, Melissa Joy 2012-ben Budapestre látogattak Amerikából, hogy egy szeminárium keretein belül a gyógyulás egészen új – varázslatos – dimenzióját nyissák meg előttünk.

Nem hittek a szemüknek

A módszerét Mátrixenergetika névre keresztelt dr. Bartlett és gyógyítótársa, Melissa egyedülállóan kezelik pácienseiket. A testet néhány ponton megérintve, majd kilépve alanyuk személyes energiamezejéből, egyszerűen hagyják, hogy elinduljon egy láthatatlan energiafolyamat, melynek azonban nagyon is látható jelei vannak. A szemináriumon a színpadra felhívott férfiak és nők többnyire kitörően jókedvűvé válnak, mintha csak egy „örömprogramot” töltöttek volna le testük energetikai mezejére. Mások akaratlanul elveszítik az egyensúlyukat, sokan pedig akár több mint egy órán át tartó „mélyalvásba” merülnek.

„Ne aggódjatok, nem lesz semmi bajuk. Éppen ellenkezőleg, nagyon is jól érzik magukat ebben a mély állapotban, melyben kizárható a raci-onális érvelésért, a logikus gondolkodásért és egyben korlátozó hiedelmeinkért is felelős bal agyfélteke. Teret ad a jobb féltekének, mely teljesen más módon dolgozza fel az információt. Párhuzamosan észlel minden olyan információt, amely körülveszi, ezáltal képes újrateremteni a valóságot” – magyarázzák a szakértők. Azonnal elárulják azt is, mit jelent mindez a tudomány szemüvegén át.

Bárki képes rá

A Mátrixenergetika nem azok kiváltsága, akik csodás gyógyítói képességgel rendelkeznek! Bárki képes elmerülni a mezőben, ha egyszer kapcsolatba kerül vele, és játszi könnyedséggel kísérletezhet az energiával, az információval. A mély szupertudatos állapot, melybe az azt megtapasztaló gyógyulni vágyók kerülnek, biztonságos és a beszámolók szerint fantasztikus érzés, közben a teljesség nyugalmában lebeghetünk.

Richard és Melissa azt állították, soha nem tudom majd újra úgy szemlélni a világot, mint a szeminárium előtt. És bevallom, nem hittem az efféle hirtelen változásokban. Majd amikor gyakorlás közben összeomlottam egy csoporttársam karjai közt, és zokogás tört rám, megtapasztaltam, mekkora ereje van a mezőnek. Másnapra úgy éreztem, kicseréltek.

Kicserélődhetnek a sejtek

A kvantumfizika professzorai régóta tudják, hogy testünk fényrészecskék sora, melyek képesek magukba szívni a körülöttük kavargó információt. Ez bonyolult kísérletekkel kimutatható, tudományosan bizonyítható. „Hozzá vagyunk szokva, hogy ha betegek vagyunk, általában kapunk valamilyen pirulát, mely elnyomja a panaszainkat. Ezzel szemben mi nem tünetekre, tünetegyüttesekre koncentrálunk. Inkább hagyjuk, hogy testünk egyszerűen kicserélje a sejtjeink által felvett helytelen információt, mely a betegségek és mindenféle probléma okozója” – mondja Melissa.

„Annyi fényhullám, elektromágneses energia lüktet körülöttünk. Csak azért mert nem látjuk azokat, nem jelenti azt, hogy nem is léteznek! Így van ez azzal a varázslatos energetikai mezővel is, amellyel összekapcsolunk benneteket: gyógyítókat és gyógyítottakat. Amely összeköt mindenkit ebben a teremben, és amely elindítja a sejtek információfelvételét” – folytatja Richard. Azt mondják, azon kívül, hogy kapcsolatba hoznak ezzel az energiamezővel, tulajdonképpen nem tesznek semmi mást. „Nem energiagyógyászok vagyunk. Antennaként működünk abból a célból, hogy rákapcsoljunk benneteket a mezőre. A fizikai folyamatok, melyek ezek után történnek, mindenkinél egyéniek, és a mező indítja be azokat.”

Véletlenül jött rá

Dr. Bartlett egy furcsa vízió közben tapasztalta meg először, mire is képes ez a csodás mező. Egy homályosan látó kislányt vitt el hozzá kétségbeesett édesanyja. Előtte már jártak a neurológián, de ott azt mondták, nem tudnak rajta segíteni. Amint ránézett a kislányra az orvos, megjelent előtte egy látomás. „Lehet, hogy képtelenségnek hangzik, de abban a pillanatban Superman háromdimenziós holografikus képét láttam meg, amint a gyerek mellett állva egyenesen agyának arra a részére mutat, ahol a látóidegek összeköttetései találhatóak.”

Majd az orvos – egy hirtelen jött sugallatra bízva magát – mutatóujjával megérintette a kislány szemöldökét ott, ahová a képzeletbeli Superman mutatott. Látta, amint egy energiasugár lövell a gyerek fejébe, éppen a látóidegekben képződött sötét energiablokk felé. A kislány ezután közölte: „Kettőt látok belőled”. Az orvos egy vizsgálat elvégzése után rögtön tudta, látása hamarosan újra visszatér. Így történt. Ezután más betegeinél is tudatosan támaszkodott megérzéseire, lassan megismerve az energiamezőt. Páciensek sora, köztük daganattal küzdők számoltak be varázslatos jobbulástól. „Mindig is hittem a csodákban, akár egy gyerek. Több olyan balesetet túléltem már, mely lehetett volna halálos kimenetelű is.

A Mátrixenergetika, mely az ebben a gyógyító mezőben történő »játszadozást« jelenti, szintén varázslatos” – lelkendezik az orvos. „Én is egy véletlen csoda folytán ismerkedtem meg Richarddal. Hét évig küzdöttem egy gyógyíthatatlan betegséggel, orvosról orvosra jártam, mire rátaláltam a szemináriumára. A kurzus után egy héttel jelentősen megritkultak a panaszaim, míg végül elfújta őket a szél…” – fűzi hozzá Melissa.

Fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete