Ezotéria

Szerelmes varázslatok: füstölt rózsaszirom és rozmaring szerelmünk kiegyensúlyozottságáért

Itt az ideje egy kis szerelmi varázslásnak. Ha van partnere, vagy ha éppen egyedülálló, a legeslegtitkosabb Meglepetés-receptekkel boldogabb lesz az élete.

Gyertyamágia

Kapcsolatát jobbá teheti gyertyamágiával. Fürödjön meg, öltözzön fehérbe. Gyújtson meg egy
szantálillatú füstölőt, és járja végig vele a helyiség minden sarkát, ahol a mágiát végzi. Kövekből rakjon ki egy szív alakot, és a közepén gyújtson meg két piros gyertyát. Csukott szemmel képzelje el, hogy kapcsolata harmonikus, nyugodt. Képzelje magát és párját olyan helyzetbe, amilyenre vágyik. Próbálja minél színesebben és részletgazdagabban elképzelni a képet. A mágia végén a gyertyát ne fújja el, hanem gyertyakoppintóval oltsa el. A kövekből kirakott szív-figura egy hétig maradjon ott.

Holdmágia

Növő hold idején bármit bevonzhatunk az életünkbe, amit szeretnénk gazdagítani, gyarapítani. A szerelmet is teljesebbé tehetjük. A varázslatot egy fehér és egy piros gyertyával végezzük. Egy piros anyagdarabot fektessünk le, tegyünk rá egy pohár vizet, és vizualizáljuk, ahogyan arany esőzuhatag esik a pohárba. Így töltjük fel erős érzelmekkel a kapcsolatot. Majd tegyük a vizet egy éjszakára az ablakba, hogy feltöltse a hold energiája, másnap tegyünk ebbe a vízbe egy vörös rózsát. Virágozni fog a kapcsolatunk is, mint a rózsa.

Gyógynövényes ládika

Szerelmünk kiegyensúlyozottságáért készíthetünk gyógynövényes ládikát. Ehhez válasszunk ki egy szép dobozt, majd piros gyertya lángja fölött megfüstölt rózsaszirmot, rozmaringot, szegfűszeget és kakukkfüvet szórjunk bele. Zárjuk le a ládát, kössük át egy piros szalaggal, és mielőtt masnit kötnénk, egy piros
rózsaszálat is erősítsünk rá.

A ládát tegyük az ablakba teliholdkor, a rózsát húzzuk ki a szalagból, és tegyük a ládikát az ágyunk alá. Kapcsolatunk nyugodt és harmonikus lesz.

Meditáció a szerelemért

Nyugodt körülmények között meditáljunk. Égjen két fehér gyertya, levendulaillatú füstölő vagy illóolaj, viseljünk kényelmes ruhát. A háttérben lágy, nyugtató zene szóljon. Képzeljük el, hogy kapcsolatunk kiegyensúlyozott, és egy kis dobozba tegyünk bele minden olyan negatívumot, ami hátráltatja boldogságunkat. Lelki szemeink előtt lássuk, ahogyan az ablakhoz megyünk, és egy galamb szájába adjuk a dobozkát lezáró masnit. A madár elviszi a gondjainkat, és csak a harmónia marad a mindennapokban.

Angyali segítség

A legnehezebb helyzetekben is segítségünkre vannak az angyalok. Ha nem tudjuk, hogy készen állunk-e már egy új kapcsolatra, kérjük az angyalok segítségét. Mihály arkangyal szívügyekben járhat közben. Esténként, nyugodt körülmények között beszélgessünk vele, mintha egy jó barátnak mondanánk el, milyen társra, milyen életre vágyunk. Hordjunk magunknál egy fehér madártollat, és ha ránézünk, mindig jusson eszünkbe, hogy ő már közbenjár az érdekünkben. Figyeljünk a jelekre, választ kapunk a kérdéseinkre.

Fotó: fotolia

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete