Ezotéria

Horoszkóp május 7. – május 13.: a Kos mérlegeljen, a Vízöntő learathatja a babérokat

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
A munkahelyén már nem sokáig nézik el egyéb tevékenységeit, amelyek túlzottan sok időre vonják el a figyelmét a kötelezettségeiről. Állítson fel fontossági sorrendet, és mérlegeljen, megéri-e kockára tenni a jelenlegi állását. Ha egyedül nem tudja megoldani a helyzetet, segítségre találhat, vegye hát igénybe. A párkapcsolatában sok a bizonytalanság, valójában azonban saját érzéseit és gondolatait kell először rendeznie. Partnere alkalmazkodik a helyzethez.

BIKA
IV. 21.–V. 20.
A párja és ön között húzódó feszültség elérheti a forráspontot, nem söpörhetik továbbra is a szőnyeg alá a problémákat. Még ha egy kiadós vita is az ára, de tisztázhatják a félreértéseket, és közelíthetik egymáshoz az álláspontjukat. A lényeg, hogy egyiküknek sem kell megalkudnia, csupán kompromisszumot kötnie. Figyeljen a belső hangra, különösen akkor, ha az hangosabb a megszokottnál. Ne hagyja figyelmen kívül a fontos figyelmeztetést!

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Nem jó taktika, ha túlvállalja magát csak azért, hogy a teendői eltereljék a figyelmét a szívfájdalmakról. Szembe kell néznie a lelki problémáival, még akkor is, ha most könnyebbnek tűnik a munkába menekülni. Felettesétől komoly elismerést kap, és ez vissza nem térő alkamat teremt. Éljen a kínálkozó lehetőséggel, harcoljon ki magának előnyösebb anyagi és munkafeltételeket. Amíg nem rugaszkodik el a realitás talajáról, nincs mitől tartania.

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
Az egyedülállókban fellobbanhat a láng valakiért, a késő tavasz fokozza a romantika iránti vágyat. Becsapni azonban ne hagyja magát, a hirtelen jött heves érzelmeket ne keverje össze a szerelemmel! Ha kapcsolatban él, lepje meg kedvesét olyan időtöltéssel, ami kizárólag önökről szól. Friss energiák, új kezdeményezések és partnerségek jellemzik a karrierjét ebben az időszakban. Izgalmas utak nyílnak meg ön előtt.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Otthona mindig is menedékként szolgált a hétköznapok problémái elől, mostanában azonban nem érzi ezt a biztonságot. A nyugtalanság a falak közé is beszivárgott. Mindez azonban csupán annyit jelent, hogy nem menekülhet tovább az önt nyomasztó gondok elől, a ház, a lakás, de még a családi közeg sem jelenthet önmagában megoldást. Tegyen pontot az ügy végére, és visszatérhet a rendes kerékvágásba. Az egészségére fokozottan ügyeljen!

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
Nagy jelentősége lesz a napokban annak, hogy miként kommunikál a környezetében élőkkel. Érdemes fokozottan ügyelnie a szavaira. Maradjon őszinte, vállalja fel a véleményét, de azért gondolja meg, mi az, amit feltétlenül ki kell mondania. Olyasvalakivel köthet barátságot, akivel kapcsolatban eddig még a szimpátiájában sem volt teljesen biztos. Ne zárkózzon el a közeledésétől, legyen nyitott!

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Ne ijesszék meg a váratlan helyzetek, mert bár semmire sincs garancia, megfelelő hozzáállással és némi kockázatvállalással nagyot léphet előre. Teremtse meg a saját lehetőségeit, itt az alkalom rá! Ha új állást keres, vagy egyszerűen csak szeretne jó benyomást tenni valakire, érdemes felülvizsgálnia a közösségimédia-oldalait. Nem biztos, hogy minden megosztott tartalomnak láthatónak kell maradnia. Gondolkozzon egy kívülálló fejével!

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Erőfeszítéseiért jutalom jár: meg is kapja, csak éppen nem abban a formában, ahogyan azt várta. Ne élje meg ezt csalódásként, mert ha előre tekint, láthatja, hogy egy egyszerű prémiumnál jóval nagyobb lehetőséget kapott. A testi és lelki megújulás, felfrissülés fontos szerephez jut az életében, mert érzi, hogy a jelenlegi életmódján változtatnia kell. Ha bizonytalan ennek mikéntjében, nem kell egyedül nekikezdenie, kérjen bátran segítséget!

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Visszatérhet valaki az életébe, és ez a fordulat nagy izgalommal töltheti el. Arról azonban semmiképpen se feledkezzen meg, hogy annak idején miért szakadt meg kapcsolatuk. Nem biztos, hogy amit akkor áthidalhatatlan problémának tartott, az mára megszűnt. Tegyen egy próbát, de azért maradjon óvatos! Ön is érzi, hogy egyes szokásaitól vagy gondolatmintáitól ideje lenne már megszabadulnia. Nélkülük egészen más színben látná a világot.

BAK
XII. 22.–I. 20.
Kiüresedettnek érezheti magát egy fontos feladat lezárását követően. Pedig csak az a gond, hogy túl sok energiát ölt bele ebbe az egy megbízásba. Ha körülnéz, számos jó lehetőség kínálkozik, amelyek idővel ugyanilyen fontossá válhatnak. Elkerülhetetlen, hogy tanuljon a múlt hibáiból, különben képtelen lesz kiszabadulni abból a spirálból, amely jó ideje fogva tartja. Ha egyes helyzetekre pozitívan reagál, letérhet végre a tévútról.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Talán most learathatja a jól megérdemelt babérokat, de ez sem megy könnyen. Nem elég, hogy kitartó és eredményes munkát végzett, kénytelen lesz kicsit előtérbe tolni magát, hogy megkapja az önnek kijáró elismerést. Ne szégyenkezzen, bátran, emelt fővel lépjen be a reflektorfénybe. Régóta húzódó konfliktusok végére kerülhet pont, amelyek, ha nem is az ön vágyai szerint zárulnak le, de legalább nem okoznak több fejtörést.

HALAK
II. 20.–III. 20.
Vegyen ki hosszabb szabadságot! Időt kell szakítania a pihenésre, de most az is fontos, hogy útnak induljon, eddig ismeretlen tájakat fedezzen fel, új embereket ismerjen meg és minél több élményt gyűjtsön. A karrierje alakulását ne féltse, nem marad le semmiről, sőt még a szabadsága ideje alatt is adódhatnak nem várt lehetőségek. Ne rettegjen a már elért eredményeiért, azok már az önéi. Nézzen előre, és ne féljen megújulni!

 

Fotó: pexels

Címkék:

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete