Ezotéria

Szerelem vár erre a három csillagjegyre a héten: horoszkóp június 25. – július 1.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Ha egyedülálló, szokjon hozzá a gondolathoz, hogy ez az állapot akár már a napokban megváltozhat. Rögtön fejest ugorhat a mély vízbe. Ne ijedjen meg, ha úgy érzi, túl gyors a tempó, ez csak a kezdeti lelkesedésnek köszönhető. Tegyen különbséget tények és vélemények között, mert lehet, hogy a kettő köszönőviszonyban sincs egymással. Járjon utána, helytállóak-e a kapott információk, mielőtt határozottan állást foglalna.

BIKA
IV. 21.–V. 20.
Az elmúlt hetekben felgyorsultak ön körül az események, ami egyszerre hatott serkentően és kimerítően. Ne bánja, ha most kicsit lassíthat. Lesz ideje a nagy ötletkupac minden egyes elemét alaposan megvizsgálni, és kiválogatni belőle a legjobbakat, amelyek továbbfejleszthetők vagy legalábbis megvalósíthatók. Szabaduljon meg a kapcsolati függőségeitől, legyen szó a partneréről vagy egyes barátokról! Tegye önmagát az első helyre!

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Gyakran egyszerűbbnek tűnik, ha minden feladatot magára vállal. Időbe telik, hogy másoknak elmagyarázza a teendőket, sőt talán még az ő hibáikat is helyre kell hoznia. Legyen nagyobb bizalommal a munkatársai iránt, mert hosszú távon nem jó irány, ha képtelen a csapatmunkára. Ez az új kezdetek és a kapcsolatok megalapozásának ideje, amikor az érzelmek mellett némi tudatosságra is szüksége lesz. Ne csak a szívére hallgasson!

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
Találékonyságra és kreatív megoldásokra kell támaszkodnia, ha be akarja tartani a közelgő határidőket. Sokat segít, ha nem elsősorban a feletteseinek próbál megfelelni, inkább önmagának, és kicsit rugalmasabb az eddigi munkamódszereit illetően. Így még élvezheti is a kihívást. A következő napokban mélyebben tudja majd átérezni mások problémáit vagy éppen örömét, emiatt pedig kevésbé koncentrál a saját lelki gondjaira.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Nem kell mindenáron a középpontba kerülnie ahhoz, hogy jól érezze magát. Engedjen mást is érvényesülni! Az ön értékeivel már mindenki tisztában van, ezt fontos megtanulnia. A munkahelyén is elsősorban a csapatszellem mozdítja előre a legfontosabb törekvéseit. Mérje fel, hogy egyes kollégáinak mik az erősségei, illetve a gyengeségei, mert ennek a tudásnak a későbbiekben még hasznát veszi. Kerüljön le most önről a fókusz.

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
Legyen egy kicsit türelmesebb: ezzel csökkentheti stressz-szintjét, ami már-már egészségügyi kockázatot jelent. Akárcsak az a neheztelés és felgyülemlett indulat, amit olyasvalaki iránt táplál, aki már nem is része az életének. Hagyja maga mögött a múlt sérelmeit, inkább okuljon belőlük! Összpontosítson arra a személyre, aki épp ezekben a napokban próbálja meghálálni egy jótéteményét, amit ön szinte már el is felejtett.

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
A szerelem az örömteli, boldog pillanatok mellett a szenvedélyes, ám negatív érzelmeket is magával hozza. Ne feledje, hogy a féltékenység soha nem a szeretetből fakad, hanem a birtoklási vágy és az önbizalomhiány gerjeszti. Vegyen egy nagy levegőt, és essen túl egy régóta halogatott feladat megoldásán, vagy éppen egy kollégájával kapcsolatos, kellemetlennek ígérkező beszélgetésen. Tegye le magáról végre ezt a lelki terhet!

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Rizikós időszak érkezhet a magánéletében, főleg párkapcsolati téren. Nagyon közel kerül az egyensúly felborulásához, annyira, hogy ez akár a vég kezdete is lehet. Gondolja át, hogyan és kivel képzeli el a jövőjét! A harag természetes érzelem, nem elfojtani kell, sokkal inkább kibeszélni, tisztázni az okát. Ha úgy érzi, megtört a karrierje íve, kiköszörülheti a csorbát, de ehhez tovább kell képeznie magát.

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Felesleges szóvá tennie minden apróságot, amit ön esetleg másként csinálna. Ne akarjon mindenkit a saját képére formálni, mert a jelenlegi helyzetben önnek sem tetszene, amit így látna. A saját belső bizonytalanságát vetíti ki a környezetében élőkre, ez azonban nemhogy nem jelent megoldást, egyenesen konfliktusokat szít. Ne engedje, hogy a munkatársai számos pluszfeladatot varrjanak a nyakába, csak azért, mert önnek több a tapasztalata.

BAK
XII. 22.–I. 20.
Kivel próbál lépést tartani? Ha őszinte, be kell látnia, hogy nem a versenytársak vagy a riválisok miatt erőlteti a szinte tarthatatlan ütemet, hanem azért, mert a saját félelmeivel, aggályaival nehezebb lenne szembenéznie. Valójában ezzel csak ront a helyzetén. Némi találékonysággal ezúttal sokat lendíthet a folyamatokon, amelyek csak lassan vezetik a céljai felé. Nem kell áthágnia a szabályokat, de kezelje őket rugalmasabban!

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Otthona alapvetően a nyugalom szentélye a gondolataiban, most azonban súrlódások és viták színhelye lehet belőle. Bármilyen paprikás is legyen a hangulat, próbáljon meg kialakítani egy békés zugot, ahová visszavonulhat a csatatérről. Ha ez nem megoldható, a munkahelyén remek alkalom kínálkozik az elmaradásai pótlására. Így a túlórázás sem olyan kellemetlen. Legyen türelmes, és ne aggódjon, hamar elül a vihar!

HALAK
II. 20.–III. 20.
Remek diplomata, ám bizonyos helyzetekben érdemes a finom stílusába egy kis élt is vinnie, hogy nagyobb nyomatékot adjon a mondandójának. Ha azt szeretné, hogy komolyan vegyék, most nem a kedvessége, hanem az udvarias határozottsága vezeti sikerre. Elfojtott érzelmei vulkánként törhetnek fel, amint szembesül az igazsággal. Cseppet se bánja az őszinteségét, legalább tiszta vizet önt a pohárba, és ön is megkönnyebbülhet.

Fotó: pexels