Ezotéria

Szerelemmel teli időszak vár erre a három csillagjegyre a héten: horoszkóp július 30. – augusztus 5.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III.21.–IV.20.
Ha szokatlanul kimerültnek, motiválatlan­nak érzi magát, az nem csak a fizikai leterheltség vagy a külső körülmények miatt van. Elsősorban a lelki egyensúlya hiányzik, ez pedig abból fakad, hogy képtelen követni, amit az érzelmei diktálnak. Sokszor felülírja mindezt a józan ész. Döntse el, mit is szeretne valójában, és vállalja az ezzel járó kockázatot! A napokban nem érdemes beszállnia a versenyhelyzetekbe, hiányzik hozzá az ereje és a kitartása.

BIKA
IV.21.–V.20.
Az isteni szikra önmagában nem elég, általában akkor lehet belőle sikertörténet, ha más nézőpontokkal és ötletekkel is kiegészül. A csapatmunka révén nemcsak sokkal eredményesebb lehet, de most a vidám hangulat is garantált. Ha éppen párt keres, adjon egy esélyt a barátainak, akik ezúttal valóban kellemes és érdekes személyekkel ismertetik össze. Vesztenivalója nincs, és most még időt is szánhat a találkozókra.

IKREK
V.21.–VI.21.
Képes egy ideig teljes erőbedobással dolgozni, kiaknázva fizikai és szellemi képességei legjavát, ám ha hosszú távra tervez, jobban teszi, ha spórol az energiájával. Semmit sem kell feladnia, de ne akarjon mindent egyszerre. A sikereit ne engedje elorozni, nem kell szerénykednie, ha végre megdicsérik. Anyagi téren komoly változtatásokra lesz szükség: csökkentse kiadásait, vagy nézzen plusz bevételi forrás után.

OROSZLÁN
VII.23.–VIII.23.
Szerelmi élete új lendületet kap, ami jelentősen felborítja az önök között kialakult dinamikát. Szenvedélyes megnyilvánulások, változó erőviszonyok teszik próbára a kapcsolatukat, ezt azonban nem kell tragédiaként felfogni. Biztosan túléli a viszony, de nem mindegy, milyen küzdelmek árán. Komoly lehetőséget kap, és szíve szerint azonnal belevágna, egyenesen a közepébe. Csakhogy előbb elengedhetetlen az alapok megteremtése.

SZŰZ
VIII.24.–IX.23.
A kapkodásnak a lehetőségét is zárja ki a napokban, vegye elő híres precizitását és gyakorlatiasságát! Csak akkor fogjon hozzá a feladatához, ha elvégezte a szükséges vizsgálódást. Legyen biztos benne, hogy valóban kivitelezhető, amit tervez, különben nem szabad a drága idejét elpazarolnia. Bármilyen fájdalmas helyzetet teremt is, csak az őszinteség hozhatja el azt a lelki nyugalmat, amelyre régóta áhítozik. Essen túl a nehezén!

MÉRLEG
IX.24.–X.23.
Gyakran képtelen gyors döntéseket hozni, ám ebben az időszakban inkább az ezzel ellentétes problémával kell szembenéznie. Türelmetlensége csúcsokat döntöget, képtelen kivárni a megfelelő időt. Azzal, hogy mindent és mindenkit hajszol maga körül, még a garantáltnak vélt eredményt is elveszítheti. Magánéletében ez nem a komoly elköteleződések ideje, élvezze inkább barátaival, szeretteivel a nyár adta könnyed örömöket.

SKORPIÓ
X.24.–XI.22.
Két énje viaskodik legbelül, az egyik szinte állandó figyelemre vágyik, a másik épp ellenkezőleg, a nyugalmat kutatja. Nem kell köztük választania, inkább teremtse meg azt az egyensúlyt az életében, amikor egyik irányba sem billen ki a mérleg nyelve. Új kihívások küszöbén áll, ám ehhez meg kell nyernie még néhány kollégát vagy partnert. Legyen meggyőző és magabiztos, de véletlenül se rámenős, azzal ugyanis elriasztaná őket.

NYILAS
XI.23.–XII.21.
Ne engedje, hogy hosszabb távon kihasson a hangulatára, ha rájön, hogy egyik rokona vagy közelebbi ismerőse visszaél a jóindulatával és segítőkészségével. Vizsgálja meg az adott esetet, és tekintsen vissza a közelmúlt eseményeire. Ha olyan a helyzet, ami fölött nem tud átsiklani, tegye szóvá! Érdemes lenne új rendszert bevezetnie a munkahelyén, ha úgy érzi, hogy minden probléma megoldását öntől várják. Beszéljen a felettesével!

BAK
XII.22.–I.20.
Lehet, hogy bizonyos üzleti, partneri vagy munkatársi kapcsolatokat kényszerként él meg, mégis érdemes esélyt adnia a csapatmunkára. Nem baj, ha különböző álláspontokat képviselnek, most lesz idejük ütköztetni az érveiket, és rátalálhatnak egy közös útra. Bátran mutassa meg sebezhető oldalát a magánéletében, különben senkit sem tud igazán közel engedni magához. Vállalja a sérülés kockázatát, ezzel többet nyerhet, mint amennyit veszít!

VÍZÖNTŐ
I.21.–II.19.
Olyasvalamiben kell állást foglalnia, amiben az elvei nagyrészt ütköznek az elvártakkal. Komoly dilemmát okozhat, hogy önmagának vagy másoknak feleljen meg, de igazából nem is kell választania. Ügyes diplomata, aki megtalálja a harmadik utat, csak ne essen pánikba. Szerelmi téren örömteli időszak vár önre, a kapcsolata stabilizálódik, a konfliktusok elsimulnak. Az a fontos, hogy szakítsanak elég időt egymásra.

HALAK
II.20.–III.20.
Ha magasabb pozícióra vágyik, mielőtt versenybe szállna, mindenképpen gondolja végig, hogy az azzal járó felelősséget és többletterheket is elviselné-e. Jelenlegi helyzetében is vállalhat pluszfeladatokat, vagy kérhet fizetésemelést, ha már eleget bizonyított. Fontos, hogy tudja, mit akar. Ne szégyellje, ha több romantikát szeretne csempészni a párkapcsolatába: bátran lepje meg partnerét olyan programmal, ami kettejükről szól.

Fotó: pexels