Ezotéria Sztár

A csillagokban volt megírva a történetük: ezért szerethet a világ legsármosabb pasija egy túlsúlyos nőt

Az asztrológusok szerint, ami a születési horoszkópunkban benne van, azt aligha tudjuk elkerülni. Az aktuális bolygóállások hatását a hírességek életútja, egymással való kapcsolatuk, de még egyes történelmi események kimenetele is igazolja.

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith: Nem e világi szerelemben élnek

A házaspárt ismerők szerint övék a sztárvilág legboldogabb kapcsolata. A születési horoszkópjukat külön-külön és együtt vizsgálva is ez derül ki. Asztrológusszemmel nézve azért találkoztak, hogy a Mérleg jegyében született nő a férjén keresztül teljesíthesse karmikus feladatait. A Bika jegyű Brosnan a képlete szerint részben azért lett világhírű színész, mert az előző életeiben is művész volt, de nem tudott megélni a tehetségéből. Most viszont feliratkozott a kiválóan kereső színészek listájára.

Keely horoszkópjában a szépséget jelölő Vénusz nagyon közel áll a Naphoz: ez a magyarázata annak, hogy még jelentős súlyfelesleggel is ragyogó a külseje. Telt alakja miatt sokat szerepel a sajtóban, fürdőruhás képeken is büszkén vállalja magát, példát és vigaszt nyújtva molettebb hölgytársainak. A csillagokban megírt sorsfeladata hatást gyakorolni mindazokra, akik a külsejük miatt szoronganak.

Ha a házaspár születési képleteit összehasonlítjuk, akkor a Szaturnusz mint idő- és karmajelölő arról árulkodik, hogy a férj a karmikus „adós”, a feleség pedig elfogadja ezt. Sokszor olvashatjuk, hogy Brosnan folyamatosan dicséri a feleségét: azt mondja, hogy ha a duplájára hízna, akkor éppen dupla annyira szeretné. Mindezek ellenére a házasságuk korántsem egyenlőtlen, az adok-kapok egyensúlya jellemző rá. Mély érzéseik miatt valószínűleg nincs olyan ember, aki el tudná választani őket egymástól. „Nem e világi kapcsolat fűz össze vele” – fogalmazott a színész, amikor arról faggatták, mit érzett, amikor először találkozott Keelyvel, három évvel azután, hogy első feleségét elvesztette. – „Az együttlétünk minden másodpercét élvezem, képtelen lennék nélküle élni.”

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones: Így lett a nőcsábászból mintaférj

A két Mérleg jegyű sztár születési képletében a szerelmet jelentő égitestek erőteljes együttállása figyelhető meg: nem csoda, ha annak idején első pillantásra egymásba szerettek. Douglas több interjúban is megemlítette, hogy Catherine már első pillantásra olyan benyomást keltett benne, mintha korábban, akár egy másik életben már találkoztak volna. Karmikus kapcsolatukról árulkodik az is, hogy ugyanazon a napon születtek. Annyira erős szálakkal kötik össze őket a szemmel nem látható erők, hogy minden hullámvölgyet képesek voltak a javukra fordítani. Hiába költöztek szét 2013-ban, rá egy évre újra összejöttek, és azóta sem váltak el egymástól.

Születési képletük alapján elmondható, hogy a feleség rendkívül erős egyéniség, akinek a mindennapokban és a hálószobában egyaránt magasak az elvárásai, a kapcsolatban feltehetőleg övé az irányító szerep. Ugyanakkor az is fontos számára, hogy a partnere férfias és energikus legyen. Ezzel a beállítottsággal tudta megváltoztatni Michaelt, aki korábban a szexfüggősége miatt többször is megfordult elvonókúrán. Miután azonban megismerkedett Catherine-nel, nem hajkurászta tovább a nőket, kigyógyult a betegségből. Felesége segített karmikus feladatának teljesítésében, ami nem más, mint a család megteremtése és összetartása, az áldozatvállalás és a hűség gyakorlása. Catherine faragott belőle mintaférjet és mintaapát.

Asztrológus számolta ki a partraszállást

Winston Churchill – mint ahogy általában a befolyásos emberek – nem volt büszke arra, hogy rendszeresen tanácsot kért az asztrológusoktól. Az egyik leghíresebb ilyen eset a második világháború idején történt, amikor az angol hadvezetés egy magyar származású asztrológus vezette tanácsadó csoportot foglalkoztatott. A normandiai partraszállás időpontját és helyét is ők segítettek kiszámolni. Az akkori politikusok, főleg a  hadsereg vezetői mind az időpontot, mind pedig a helyszínt őrültségnek tartották, de visszatekintve, a hadművelet sikere mégis a csillagfejtőket igazolta. Amikor az eset nyilvánosságra került, Churchill viccelődve ütötte el a dolgot, mondván: azért volt szüksége az ezoterikus szakértők véleményére, hogy megtudja, Hitlernek mit tanácsoltak a saját asztrológusai…

Fotó: gettyimages