Ezotéria

Féken kell tartania a vágyait a héten ennek a 3 csillagjegynek: horoszkóp szeptember 3. – szeptember 9.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III.21.–IV.20.
Csak óvatosan a sok kívánsággal, mert ha egy időben valósul meg és zúdul a nyakába minden, az inkább teher lesz, mintsem beteljesült álom. Számtalan út és lehetőség kínálkozik váratlanul, de egyszerre úgyis csak egy irányba indulhat el. Ne féljen, hogy elszalaszt valamit! Értékes új szakmai és baráti kapcsolatokra tehet szert. Ne törekedjen mindenáron a tökéletességre, mert az csak akadályozza, hogy megteremtsen valami egyszerűt és jót.

BIKA
IV.21.–V.20.
Ha anyagi gyarapodásra vágyik, ne több munkában gondolkodjon, inkább keressen újabb és újabb bevételi forrásokat. Vegye sorra azokat a kreatív ötleteket, amelyeket a legnagyobb kedvvel valósítana meg! Mérlegelje, mekkora befektetést igényelnének, és mekkora hasznot hozhatnának! Akad köztük néhány jövedelmező. Szabadidejében nem szabad megfosztania magát a szórakozástól, csak találja meg a kevésbé költséges lehetőségeket.

IKREK
V.21.–VI.21.
Legyen sokkal magabiztosabb mind magánéleti, mind pedig szakmai téren, mert ezúttal egyedül ez a siker kulcsa. Igazságérzetét talán zavarja, hogy néhányan érdemtelenül söpörnek be elismerést, holott ön sokkal inkább kiérdemelte volna azt. Ne legyen láthatatlan, büszkén képviselje az eredményeit! A képességei és a hozzáállása emeli mások fölé. A szerelemben szerencsés fordulatot remélhet, bátran vállalja az érzéseit!

RÁK
VI.22.–VII.22.
Érzi már, hogy meglegyintette a változás szele, ami eleinte talán ijesztően hat. Ne féljen az újtól, mert valami sokkal jobb vár önre, bár tény, hogy ehhez is hozzá kell majd szoknia. Legyen rugalmas, kíváncsisága sokat segíthet ebben a helyzetben. Fogalmazzon pontosabban, de leginkább egyszerűbben, mert ha túlbonyolítja a mondandóját, azzal zavart okozhat. Főként az iróniával legyen óvatos, mert félreértik!

OROSZLÁN
VII.23.–VIII.23.
Nem kell minden munkafázisban részt vennie, vagy mindenáron hozzászólnia, mert vannak olyan belső információk, amelyekkel még ön sem rendelkezik. Ezzel csak szétforgácsolja a figyelmét és az energiáját. Titkait tartsa jó mélyen elrejtve, mert van, aki csak arra vár, hogy megismerje ezeket, és vissza is éljen velük. Különösen a munkahelyén legyen óvatos, mit mond: versenytársai nem haboznak kiforgatni a szavait.

SZŰZ
VIII.24.–IX.23.
Szinte bármire képes, amiben igazán hisz. Nem is az önbizalom hiánya akadályozza, sokkal inkább az elszántságé. Ám a feladat most megéri a befektetett energiát, és a felettese esetleg egy másik, színesebb oldaláról is megismerheti önt. Racionális beállítottsága ellenére ezekben a napokban könnyen szárnyra kap a fantáziája. Nem baj, ha időnként álmodozik, sőt, de ha túlzásba esik, keserű csalódás várhat önre.

MÉRLEG
IX.24.–X.23.
Kizárólag anyagi megfontolásból nem kell lemondania utazási lehetőségeiről. Csak némi utánajárás szükséges, hogy megtalálja azt, amit nemcsak megengedhet magának, de a bakancslistájára is felkerülhet egy pipa vele. Még a szokásosnál is nehezebben választ, vagy határozza el magát. Ha van rá mód, halogassa a döntést. Így lesz ideje átgondolni, illetve olyasvalakitől tanácsot kérni, akinek a tudásában és a hűségében megbízik.

SKORPIÓ
X.24.–XI.22.
Szinte vibrál a sok energiától, az elméje is folyamatosan dolgozik, intenzíven reagál mindenre. Legyen óvatos, mert nemcsak szenvedélyét, de indulatait sem lesz könnyű kordában tartani. Pedig ez a pezsgő gondolatfolyam most éppen útmutatóként szolgál. Mélyedjen el benne, számos kérdésére ott van a válasz! Maradjon éber és optimista, mert egy elszalasztott lehetőség vagy korábbi hibája kapcsán most kaphat egy második esélyt.

NYILAS
XI.23.–XII.21.
Ebben az időszakban még a szokásosnál is könnyebben teremt kapcsolatokat, de hamar besokallhat ettől. Igaz, hogy rengeteg hasznot húzhat az adottságából, ám a legkevésbé sem szórakoztatja, ha olyan emberek között van, akikre alapvetően nem kíváncsi. Nézze az előnyöket, de húzzon meg egy határt! Fordítson több időt a partnerére, mert most lehetőségük lesz a kapcsolatukon ejtett sebeket begyógyítani, vagy legalábbis kezelni.

BAK
XII.22.–I.20.
Amíg nem próbálja egyfajta lelki rendrakásként is értékelni a dolgot, nem is hinné, mennyire megnyugtató, sőt akár szórakoztató is lehet otthona rendbetétele. Ehhez csak a megfelelő gyakorlatot kell kidolgoznia. Szabaduljon meg minden fölösleges holmitól, és alapvetően iktassa ki a zsúfoltságot az életéből, hogy végre fellélegezhessen! Ha túl sok a munkája, tanulja meg másra bízni, ám ehhez hinnie kell a kollégáiban.

VÍZÖNTŐ
I.21.–II.19.
Ha úgy érzi, elakadt egy megkerülhetetlen feladattal, próbáljon a körülményeken, az eszközein és a módszerein változtatni. Könnyen lehet, hogy nem is a kihívás nehézsége okozta a problémát. Párkapcsolati téren fontos, hogy képes legyen kellő nyitottsággal kezelni partnere kéréseit, még akkor is, ha azok nehezen illeszthetők be az ön elképzelései közé. Ne zárkózzon el, amíg a másik fél részéről is megvannak ezek a gesztusok!

HALAK
II.20.–III.20.
Ezekben a napokban egy pillanat alatt, akár semmiségből is kirobbanhat a családi viszály, főként a tágabb rokoni körben, ami aztán egyre beljebb gyűrűzik. Vegye elejét a konfliktusnak, emelkedjen felül a kisebb sérelmeken! Egyszerűen ne legyen partner a veszekedésben! Már ezzel is nyer. Ha elégedetlen a munkájával, vizsgálja meg a körülményeket és a közelmúlt eseményeit, mert egy felismeréssel sokat változtathat a helyzeten.

Fotó: pexels