Mautner Zsófi mindig szemet gyönyörködtető ínyencségekkel kápráztat el bennünket, akkor is, ha a leghétköznapibb alapanyagokkal dolgozik: krumplival, rizzsel, céklával...
Mautner Zsófi mindig szemet gyönyörködtető ínyencségekkel kápráztat el bennünket, akkor is, ha a leghétköznapibb alapanyagokkal dolgozik: krumplival, rizzsel, céklával...
Szenvedélyes gasztroszakember, aki ezúttal nemcsak a munkájáról, hanem arról is mesél, hogy az életében milyen sikereket hozott egy-egy válság vagy váltás.
Szenvedélyes gasztroszakember, aki ezúttal nemcsak a munkájáról, hanem arról is mesél, hogy az életében milyen sikereket hozott egy-egy válság vagy váltás.
Ha a hagyományos paprikás ízvilág helyett másra vágyunk, próbáljuk ki az indiai eredetű, pikáns fűszert! Bónusz, hogy kiváló immunerősítő, és a cukorszintre is jó hatással...
Ilyenkor óriási a választék az érett, nyár végi gyümölcsökből a piacon. Tegyük velük zamatosabbá a sülteket, ragukat!
A káoszban alig lehet megtalálni bármit is. Illetve nehezebben vesszük észre, ha valami közel van a lejárati időhöz, ami aztán a kukában végezheti – ez pedig óriási...
Bár egész évben kapható a sötétlila zöldség, annak, aki a szezonális konyhát kedveli, ilyenkor a legfinomabb: töltve, rakottan vagy akár levesben.
Utánajártunk az új irányzatnak, ami tulajdonképpen a diéta ellentéte. Az intuitív étkezés egy olyan fenntartható módszer, amely boldogabbá és elégedettebbé tehet, miközben a...
Kevesen vannak, akiknek a hetük fénypontja, amikor végre elővehetik a porszívót és a felmosórongyot. Ha megvan viszont egy alap rend és tisztaság, már sokkal könnyebb a...