Lélek

5 ok, amiért ne bánjuk az egyéjszakás kalandot!

Szinte mindannyian belecsúsztunk már egyéjszakás kalandba. Szakértőnk szerint bőven van okunk arra, hogy ne bánjuk meg, és ne ostorozzuk magunkat a történtek miatt. Kivéve két okot!
csábítás egyéjszakás kaland párkapcsolat szex szexkapcsolat szexuális élet fejlődése szurovecz kitti tanulás önmagunkról

Miután egyéjszakás kalandba bonyolódtunk, jellemzően elítéljük magunkat, hogy idejekorán átadtuk egy idegennek testünket-lelkünket. Nyilván nem szerencsés, ha ebből rendszert csinálunk, mert a sorozatos kalandoktól az önértékelésünk csorbulhat, azonban szakértőnk, Gyimesi Andrea szexuálpszichológus szerint nincs baj, ha néhányszor elcsábulunk, sőt, ezektől a helyzetektől sokat kaphatunk. Az alábbi 5 pontban elárulja, miért!

1. Mert gyakoroljuk a csábítást

„Szingli időszakunkban is nagyon fontos, hogy ne zárkózzunk be, merjünk kezdeményezni, ismerkedni, és hogy gyakoroljuk a csábítás művészetét. Egy egyéjszakás kaland esetében nem csak adunk, hanem kapunk is: szerencsés esetben törődést, kedvességet, jó társaságot, bókokat és szenvedélyes, jól sikerült szexet.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video