Lélek

Egy nap megérkezik a gyógyító férfi

Egy vagy több bántalmazó kapcsolattal a hátunk mögött nem csoda, hogy nagyon nehéz hinni az új szerelemben. Ám előbb-utóbb mindannyiunk életébe megérkezik a gyógyító férfi.
bálint gabriella bántalmazó kapcsolat bizalom gyógyító férfi harmónia lelki sérülések megmentő férfi nyugalom párkapcsolat pszichológus szenvedély szurovecz kitti új szerelem

Természetes, hogy egy vagy több megszenvedett kapcsolat után olyanok vagyunk, mint a szárnyaszegett madárka. Nehezen nyitunk az új szerelem felé, és amikor végül mégis, nem merjük önmagunkat adni, gyakran elhallgatjuk a sérüléseinket, ez pedig jelentősen hátráltatja, hogy igazán közel kerüljünk egymáshoz. Azonban vannak férfiak, akik a tartózkodó viselkedésünk, a hallgatásunk vagy a bizalmatlanságunk mögött olyannak látják a lelkünket, amilyen a sérüléseink előtt volt. Ösztönösen érzik, a zárkózottságunk nem nekik szól. Ők a gyógyítók. „Egy viharos szenvedéllyel, sok veszekedéssel, állandó harcokkal, hullámhegyekkel-hullámvölgyekkel erősen tarkított kapcsolat után természetes, hogy higgadt, kedves, minden agressziót nélkülöző személyiségű férfit szeretnénk társunknak – mondja Bálint Gabriella pszichológus. – Előbb-utóbb magunkhoz is vonzzuk ezt az illetőt, őt, aki biztonságos teret, talajt teremt számunkra a gyógyuláshoz. Aki gyengéd szeretettel és rajongással vesz körül, aki a tenyerén hordoz, és türelmesen kivárja, amíg újra képesek leszünk megnyílni és főként meggyógyulni.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete