Lélek

Párkapcsolatmentő vakáció

Egész évben szívtuk egymás vérét? Sebaj, jön a nyaralás? De egy hétre össze leszünk zárva! Csak semmi pánik – Most jött el az idő, hogy ne csak a vakációból, de egymásból is kihozzuk a maximumot!
b. molnár márk dr hevesi krisztina párkapcsolat párkapcsolatmentő vakáció romantika szexuálpszichológus tengerzúgás vakáció

Vigye a víz!

A legfontosabb, hogy tisztázzuk, miért nem működik a kapcsolatunk otthon, a négy fal között. A legtöbben nem veszik észre, hogy nem egymást utálták meg, csak lassan és észrevétlenül a kapcsolatot is felőrölte a mókuskerék. „A párkapcsolati boldogság elsőszámú ellenlábasa a megszokás, monotonitás miatt kialakuló unalom – magyarázza Hevesi Kriszta szexuálpszichológus. – Míg a kapcsolat elején izgalmasok voltunk egymás számára – izzott körülöttünk a levegő, alig bírtunk a vágyainkkal –, a hétköznapok szürkesége egyre inkább megkoptatta a szemünkben a csillogást. Kialakultak a rutinok: mindennap jellemzően ugyanakkor érünk haza, ugyanabba a lakásba, párunk a 2-3 otthonka valamelyikében épp az otthoni munkafolyamat ugyanazon fázisánál tart, sietve üdvözöl, majd ugyanazok a programok következnek (vacsora, tévézés, netezés), majd az ágy azonos oldalára fekvés. De szüksége van a kapcsolatnak időnként vérfrissítésre, közös élményekre, amitől újra erőre kap, felélénkül, s ami után ismét friss szemmel nézhetünk egymásra! Na, pont erre találták ki a nyaralást!”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete