Lélek

Nyári flört: csak semmi görcs!

Ugyan a flörtölés képességét mindannyian magunkban hordozzuk, hajlamosak vagyunk arra, hogy túlgörcsöljük az ismerkedést. Szakértőnk most elárulja, hogyan küldjünk finom jeleket, és honnan tudhatjuk, hogy ezek célba értek-e.
afrodiziákum árulkodó jelek dr. hevesi kriszta flörtölés jelek méltóság nyári flört párkapcsolat szexuálpszichológus szurovecz kitti

Ha egyedülállóként vágtunk neki a nyárnak, itt az ideje a kötetlen ismerkedésnek, a flörtnek. Igen ám, de hogyan csináljuk? Milyen jeleket küldjünk a másiknak, hogy ne tűnjünk rámenősnek, de egyértelműen érezze, tetszik nekünk? És mi miből következtethetünk arra, hogy nem vagyunk neki közömbösek? Mikor kell visszavonulót fújni, mielőtt még nevetségessé válnánk? Kérdéseinket dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus válaszolta meg. „Egy férfi számára nincs vonzóbb, mint egy életvidám, kiegyensúlyozott, sokat nevető nő. Nem csoda, hogy sokak szerint a legjobb afrodiziákum a női kacagás – mondja szakértőnk. – Ha önmagunkat adjuk, és az apró jelzésekre is érzékeny férfi a kiválasztottunk, a testünk szinte helyettünk teszi a dolgát: a szemünk csillogni kezd, az arcunk kipirul, önkéntelenül kihúzzuk magunkat, és a mozgásunk is kecsesebbé válik. Ám a legtöbb férfi sajnos nem feltétlenül érti a női testbeszédet, és a közvetett jelzésekből nem jön rá, hogy érdemes udvarolnia. Ezért érdemes bevetnünk bizonyos jó értelemben vett női praktikákat!” Szakértőnk szerint másképp kell jeleznünk, ha a célunk csak egy kellemes pásztoróra eltöltése a kiszemeltünkkel, és megint másként, ha úgy érezzük, részünkről ebből akár kapcsolat is lehet. „Ha csupán rövid távra tervezünk a másikkal, bátran küldhetünk felé erotikus jelzéseket: hajoljunk előre, hangsúlyozva a dekoltázsunkat, érintsük meg az ajkunkat a nyelvünkkel, csücsörítsünk, és dobáljuk, csavargassuk a hajunkat, miközben az illető szemébe nézünk.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete