Lélek

Mit tudnak ők, amit én nem? Avagy mi kell a férfinak? De úgy igazán!

„Az egyiknek sikerül, a másiknak nem” – szól a régi nóta, aminek mondandója még ma is sláger – főképp a szinglik körében. Örök rejtély ugyanis, hogy mi fogja meg igazán a férfiakat egy nőben?
b. molnár márk belső értékek egyéniség félelem férfi freiwill ádám ismerkedési és párkapcsolati coach konzervatívabb értékek külső varázs lélek nő ösztönvilág szépségideál szexuális vágyak szingli szorongás természetes szépség visszautasítás

Mindenekelőtt azt érdemes tisztázni, hogy nagy általánosságban mi a legnagyobb hiba, amin elbuknak a nők az ismerkedés során?
„Az egyik legnagyobb hiba, amin egy nő elbukhat, ha nem önmagát adja. Ez természetesen igaz a férfiakra is – kezdi Freiwill Ádám ismerkedési és párkapcsolati coach. – És mikor nem adjuk önmagunkat? Például akkor, mikor félünk. Amikor szorongunk attól, hogy nem vagyunk/leszünk eléggé szerethetőek a kívánt fél számára. Amikor rettegünk a visszautasítástól. Ezért szól a most már unalomig ismételt szlogen úgy, hogy először »fogadd el önmagadat«. De ez nem olyan egyszerű, és egyáltalán nem megy gyorsan. Főleg akkor nem, ha félreértjük, és a »fogadd el önmagadat« egyenlővé válik a »semmit nem kell tenned, így vagy jó, ahogy vagy«-gyal. Tudniillik így megfosztjuk magunkat a fejlődés és a belső út lehetőségeitől, hogy egyre jobbá, tudatosabbá és értékesebbé váljunk – magyarázza Ádám. – Önmagunk elfogadása és megismerése egy hosszú út.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete