Riportok

„Szeretnél-e életem végéig bosszantani?”

Romantikus filmbe illő jelenet szemtanúi lehettek a szurkolók és a játékosok húsvét- vasárnap Süttőn, egy focimeccsen. Az egyik partjelző a pályán kérte meg szerelme kezét.
boldogság eljegyzés focimeccs focipálya gyémántgyűrű gyűrű köteles nikolett leánykérés partjelző székely roland szerelem süttő

Fülig érő szájjal és sugárzó boldogsággal fogadott a süttői focipályán Köteles Nikolett és Székely Roland. Azt hiszem, az ilyen párokra mondják azt, hogy az Isten is egymásnak teremtette őket. A „teremtés” az ő esetükben négy évvel ezelőtt történt, három éve pedig már együtt is élnek. Régóta közösen tervezik a jövőt, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a munka és tanulás mellett saját házukat újítgatják a közeli Nyergesújfalun. A tervek szerint az idei karácsonyt már ott ünneplik. Egy ideje a házasság is szóba került köztük, de a nagy döntésig még nem jutottak el. Niki azt mondja, jöttek az évfordulók, az ünnepek, de soha sem kapott gyűrűt, aztán egy idő után már nem is számított rá. Nem volt elkeseredve, ő úgy volt vele, hogy egyszer majd bemennek egy ékszerüzletbe, és közösen megveszik a karikagyűrűket.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete