Lélek Sztárok

Szenvedélyéről vallott Molnár Anikó: az egykori Nagy Ő már élni sem bírna enélkül

Anikó világéletében imádta az állatokat. Ismertségét is arra használja, hogy minél többet segíthessen rajtuk.

Fiatalon szerzett országos hírnevet a Való Világban és a Nagy Ő-ben. Anikó a bul­várvilág egyik főszereplője lett, Havas Henrik könyvet írt róla, és minden lépéséről olvashattak az érdeklődők. 35 éves volt, amikor úgy érezte, belefáradt.
Pánikbeteg lett, több méretnyit hízott. Mivel nem tudott megélni, új elfoglaltságot keresett magának: otthagyta a médiaszerepléseket, és egy régi álma nyomába eredt. Kitanulta a sminkmesterséget, azon belül is a sminktetoválást. Amerikában, Hollywoodban a legnagyobb mesterek iskoláiba járt. Itthon pedig végre négylábú kedvenceire áldozhatta az idejét. Mindig is imádta az állatokat, előfordult, hogy tizenegy kutya gazdija volt. Most éppen csak négy van neki, mert úgy tartja, annyit kell vállalni, amennyinek az eltartásáról képes gondoskodni. A kutyák mellett macskáknak is szerető otthont nyújt.

Anikó azt meséli, 17 évvel ezelőtt meghívták az Illatos úti állatmenhelyre. Tudta, ha meglátja a szegény menhelyi páriákat, „vége lesz”. Azóta az a szenvedélye, hogy segítsen az állatokon. Neki magának is csak menhelyi kutyái vannak. Az autójában saját chipleolvasót tart, hogy az elkóborolt kutyák tulajdonosait azonnal megtalálja, vagy új gazdát keressen nekik.

Anikó nemcsak az otthontalan állatokért tesz meg mindent, de a saját életmódjáért is, hogy jól érezze magát a bőrében. Olyan prebiotikumot is tartalmazó készítményt szed, amely megszünteti a puffadást, az állandó diszkomfort érzetet, a cikória pedig az emésztőnedvek termelődését támogatja. A készítménnyel sikerült is megszabadulnia a felesleges kilóktól, mert a benne lévő keserű narancs egy délkelet-ázsiai zsírbontó. Az inulinban található prebiotikum táplálékul szolgál a vastagbélben lévő jótékony probiotikus baktériumoknak.

Fotó: Birton Szabolcs

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete