Lélek Sztárok

A lelki dimenziók szintjén kapcsolódnak: Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter szerelme a karma jutalomjátéka

Létezik szerelem első látásra? Sokan vélik úgy, hogy a valóságban nincs ilyen, csak a regényekben. Az ezotéria szerint viszont nagyon is megtörténhet, méghozzá a korábbi életek emlékeként. Akkor a fellobbanás nem teljesülhetett be, de az ismerősség érzése megmarad, és a felek mágnesként vonzzák egymást.

Az ezotéria szerint amikor első pillantásra beleszeretünk valakibe, lelki társunkkal hoz össze bennünket a sors. Hiszen ilyenkor a belső tulajdonságaink szinte azonosak egymással, ezért tökéletesen megérthetjük a másikat, és a kapcsolatunk akár a sírig is eltarthat. De még a lelki társaknál is gyakori, hogy eltér az ízlésük, vagyis nem külsőségeikben hasonlítanak, hanem sokkal mélyebben, a lelki dimenziók szintjén. Az igazi lelki társak ettől nem rémülnek meg, hanem egymáshoz csiszolódnak, ami olykor nehézségeket, próbatételeket is tartogat az együttélés során. Aztán az évek alatt valóban olyanná válnak, mint a kínai jin-jang ábrázoláson a félbevágott körszeletek.
Erről vallott évekkel ezelőtt Nagy-Kálózy Eszter.

„Szerencsésnek tartom magam, mert a sors megadta, hogy találkozzam a lelki társammal, a férjemmel, Rudolf Péterrel. Amikor megláttam őt, túláradó szeretetet éreztem. Kölcsönösen úgy tapasztaltuk, mintha egy mágnes feltartóztathatatlanul vonzana bennünket egymáshoz. Aztán abból, hogy hasonlóan gondolkodunk alapvető dolgokról, hamar kiderült, hogy valóban lélektársak vagyunk.”

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete