Lélek Sztárok

Három éve neveli egyedül kislányát Köböl Anita: „Elgondolkoztam az örökbefogadáson”

Bár Köböl Anita egyedülálló anyaként neveli kislányát, mégsem zárja ki, hogy gyermeke testvért kapjon.

Rendhagyó adásban vallott magáról saját műsorában Köböl Anita. Az ATV műsorvezetője átült a másik oldalra, a mikrofont pedig átadta a népszerű youtubernek, Osváth Zsoltnak, aki meglepő kérdéseket szegezett neki. Kiderült, hogy Anita mit gondol szakmai életéről, a véleménynyilvánításról, a plasztikai műtétekről, a modellek önsanyargatásáról, egyedülálló anyaként pedig a társkeresésről és a „családbővítésről”.

„Az örökbefogadáson elgondolkoztam, abszolút nem zárom ki. Persze mérlegelnem kell azt, hogy képes lennék-e helytállni benne, és a józan érvek mentén tudom, hogy ennek nem most van itt az ideje. De Léninek szívesen megadnám azt az élményt, hogy testvére és örök játszópajtása legyen, egy gyermeknek pedig családot adnék. Nekem a tesóm óriási segítség a mindennapokban, és amikor neki van szüksége rám, mindig ott vagyok, akire számíthat. Ez az a biztonsági háló, amit csak a család tud megadni, és ezt szeretném a kislányomnak is nyújtani” – meséli ezúttal Köböl Anita Osváth Zsoltinak, a Spirit FM-en is hallható #nofilter-Nők, filter nélkül vendégeként.

Amellett, hogy Anita magabiztosan alakítja kettőjük életét, sokszor vágyik arra, hogy teljes családként élhessenek. Osváth Zsolti kérdésére bevallotta: több társkeresőre is regisztrált.

Úgy gondoltam, teszek egy próbát, mert az egy egyértelmű szándék kinyilatkoztatása annak, hogy szeretnék párt találni. Valaki úgy gondolta, jó móka hazugsággal indítani, de hamar kiderült: egy fake profillal beszélgetek. A csalódás után azonnal töröltem is magam. Persze tudom, hogy sokan az internetes társkeresőkön találták meg egymást, de nekem ebből hiányzik az első személyes találkozás varázsa. Három éve vagyok egyedül, ezalatt egy udvarlóm volt, akivel elkezdett közöttünk kialakulni a kapcsolat, aztán ő kihátrált. Most kevesebb időt tudok ismerkedésre fordítani, de annak erősen hitet adok, hogy egyszer csak egymásba botlunk” – tette hozzá a #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával műsorvezetője.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete