Lélek Sztárok

Így takarítanak ők: Balázs Klári ezt szereti a legjobban a felmosásban

Az egyre hosszabb napfényes időszak nemcsak jókedvre derít, de bizony a porcicákat és a téli időjárás nyomait is láthatóvá teszi a lakásban. Nincs ez másként a híres háziasszonyok otthonában sem.

Balázs Klári kutyusa télen több időt tölt a lakásban, így tavasszal mindig alapos takarításba kezd az énekesnő.

„A szőnyeget és a kárpitos bútorokat kitisztítom. Mivel nagyon szeretek a kertben lenni, így nem maradhatnak ki a kerti bútorok sem, és leporolom a grillsütőt is. Amikor van egy kis időm, leselejtezem a ruhákat, a téli lakáskiegészítőket, hogy frissen, rendben várjuk a jó időt és a fellépéseket” – mondja az énekesnő.

Klárikának fontos a rend, a tisztaság, de a környezettudatosság is. Tavasztól őszig, ha csak teheti, a friss levegőn szárítja a ruhákat, és nem kapcsolja be a szárítógépet.

„Nem fukarságból, bár tény, hogy rengeteg ener­giát spórolhatunk meg így, hanem környezetvédelemből. Ráadásul azzal, hogy a kertben szárítok, a ruhák átveszik a tavaszi levegő illatát, amit imádok. Nagyon várom a jó időt, amikor hosszabb időre ki lehet nyitni az ablakot, és szellőztethetünk. Van, aki illóolajat vagy fahéjrudat tesz a porszívó porzsákjába, hogy kellemes illatot varázsoljon az otthonába, de én ezeket nem szeretem. Sőt, egyes illóolajoktól viszket a szemem, ezért inkább nem kísérletezem. A tisztaság illatánál szerintem amúgy sincs jobb.”

Fotó: Torockay Csaba

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete