Lélek Sztárok

Rúzsa Magdi reagált Horányi Juli vádjaira: „Ne beszélj össze sületlenségeket!”

Remélhetőleg ezzel lezárul a vita a két énekesnő között...

Mint a Meglepetés megírta, február 14-én jelent meg Horányi Juli Sebzetten című dalához készült videoklip, ami igen baljós hangulatúra sikerült. Benne Juli egy kies vidéken vezet, majd egy kastélyban sakkozik egykori szerelmével, akit aztán kivégez és felgyújt az erdőben. Két hónappal később Rúzsa Magdi is egy új számmal és hozzá klippel jelentkezett, Juli szerint pedig az Elmegyek című dalhoz készült videó kísértetiesen hasonlít az övére.

Kísérteties hasonlóság?

Készített egy összehasonlító videót is a két klipről, azt ide kattintva lehet megnézni. Juli sérelmezte, hogy túl sok a hasonló jelenet a két klipben. Nem sokat kellett várni, a hármasikres Magdi is jelentkezett a viszontválasszal, ami nem sikerült túl finomra, de legalább őszinte.

Rúzsa Magdi válasza

„Kedves Juli! Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért, az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klipünkben 3 dolog azonos. A tiédben is van autó, meg visszapillantó ( kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. (Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a Youtube előtt töltöm az időm.) Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. Mindenestre igyekszem higgadtan és a Krisztusi példát követve lereagálni a dolgot.

„Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel”.

Éppen ezért: Kedves követőim, ha van pár percetek, légyszi kattintsatok rá Juli videójára is, hisz ezek után egészen biztos vagyok abban , hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele. Köszönettel, Magdi” – írta az énekesnő Facebook-oldalán.

Hogy ez elég lesz-e Julinak bocsánatkérés gyanánt, nem tudni.
Kiemelt kép: TV2, RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete