Lélek Sztárok

Schobert Lara kapta a szüleitől a legszigorúbb nevelést: „Ezekben a dolgokban én tapostam ki a fiúknak az utat”

Elsőszülött is, lány is, jól rájárt a rúd Schobert Larára.

Larát nem érdekli a sztárvilág, az ismertség. Talán nem is csoda, hiszen a Schobert testvérek számára ez olyan dolog, ami alapvetően együtt jár az életükkel. Jóllehet Lara a TV2-n már bemutatkozott műsorvezetőként, a sportban és annak motivációs területén képzeli el a jövőjét. Jelenleg aerobikedzőnek tanul.

„Már a  sulis gyakorlat keretén belül egyedül is tartottam edzéseket – árulja el. – Büszkén viszem majd tovább mindazt a hivatástudatot és szemléletet, amit a szüleimtől tanultam. Óriási az, amit rengeteg munkával véghez vittek, és közben ilyen szépen felneveltek bennünket. Összetartó család vagyunk, mindig számíthatunk egymásra. Ezt megőrizzük, amíg csak világ a világ.”

A lányukkal voltak a legszigorúbbak

Lara úgy érzi, a Schobert gyerekek közül ő kapta a legszigorúbb nevelést. „Egyrészt, mert lány vagyok, és engem, ha lehet, még jobban féltettek, másrészt én vagyok az elsőszülött, akinél még mindenre a kelleténél jobban odafigyeltek. Elképesztő, mit kellett küzdenem az első ottalvós csajos estéért, miközben Norbikát egyből elengedték a barátnőjéhez is. Az igazság az, hogy ezekben a dolgokban én tapostam ki a fiúknak az utat” – mesél gyerekkori élményéről Lara.

Norbi is szerepelt már a tévében, őt a Farm VIP-ben láthattuk, de ő sem vágyja különösebben a rivaldafényt.

„14 évesen, amikor a testem a sportnak köszönhetően kezdett átformálódni, megosztottam magamról ezt-azt a világgal, és sokan elkezdtek követni a közösségi médiában – meséli Norbi. – Ez aztán hozott újabb lehetőségeket, kipróbálhattam magam például a Farm VIP-ben, ami nagyon jó tapasztalat volt. Ennek ellenére talán furán hangzik, de különösebben nem élvezem a szereplést. A tervem az, hogy közgazdasági egyetemet végzek, később pedig az üzleti életben szeretnék dolgozni.”

Fotó: RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete